Skip to main content

VIDEO. Mark Zuckerberg l-a provocat pe Neymar la un meci de fotbal mai puţin obişnuit

 
VIDEO. Mark Zuckerberg l-a provocat pe Neymar la un meci de fotbal mai puţin obişnuit

Fondatorul reţelei de socializare Facebook l-a provocat acum două zile pe fotbalistul brazilian Neymar la un joc de fotbal mai puţin obişnuit. Despre ce este vorba?

Publicitate

„Nu am câştigat un meci de fotbal niciodată în viaţa mea dar azi e ziua mea. Îl provoc pe Neymar la jocul nostru secret de fotbal de pe Messenger şi cred ca am o şansa bună, pentru ca acum este vorba doar despre a folosi un telefon şi nişte degete puternice”, spune fondatorul Facebook într-un video postat pe pagina sa oficială.

Mark Zuckerberg promovează astfel un joc lansat luna trecută pentru a celebra Campionatul European din Franţa. Aplicaţia presupune menţinerea unei mingi în aer, prin atingerea ecranului smartphone-ului.

Neymar a acceptat provocarea de a încerca să bată recordul stabilit de Mark Zuckerberg la jocul de fotbal, activat la setarea unui emoji cu minge, pe aplicaţia Messenger a platformei de socializare Facebook.

“Salut Mark Zuckerberg, vreau să îţi spun că tu eşti starul jocului Keep Up Challenge, accept provocarea, mulţumesc pentru invitaţie.”

Starul Brazilian nu a reuşit însă să bată recordul de 37 de puncte stabilit de Zuckerberg, reşind să ţină mingea doar de 29 de ori.

„Mark, din păcate nu am reuşit să bat recordul stabilit de tine, felicitări, ai câştigat! Te provoc în schimb să ţii mingea în aer în realitate”, i-a transmis Neymar fondatorului Facebook.

Neymar a dus mai departe iniţiativa lui Mark Zuckerberg, următorul provocat de acesta fiind multiplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus