Skip to main content

MythBusters - Vânătorii de mituri se încheie după 13 ani

 
MythBusters - Vânătorii de mituri se încheie după 13 ani

MythBusters (Vânătorii de mituri), cea mai longevivă emisiune de la Discovery, a ajuns la ultimul sezon şi în România, asta după ce în Statele Unite episodul final a fost difuzat în luna martie a acestui an.

Publicitate

După 248 de episoade, 2.950 de experimente, 1.050 de mituri şi 900 de explozii, gazdele MythBusters, Adam Savage şi Jamie Heyneman, le vor spune "la revedere" şi telespectatorilor din România. Ultimul sezon va începe să fie difuzat de Discovery începând de sâmbătă, 2 iulie, de la ora 17.00.

Seria MythBusters, nominalizată de şapte ori la premiile Emmy, a avut premiera la Discovery, în urmă cu 13 ani, în ianuarie 2003.

Scurte descrieri ale episoadelor din ultimul sezon al show-ului realizat de Adam Savage şi Jamie Heyneman:

Episodul 1 – Banda adezivă se întoarce
În sezonul de adio, Vânătorii de mituri construiesc o catapultă şi încearcă să-i salveze viaţa lui Buster cu leacul lor mecanic universal: banda adezivă.

Episodul 2 – Haos culinar
În sezonul lor de adio, băieţii pun la cale un adevărat haos culinar şi, în plus, testează două materiale video senzaţionale, devenite virale: creveţi proiectaţi dintr-un tun şi un suc dens de tomate, de-a dreptul exploziv!

Episodul 3 – Episod special despre explozii
În sezonul lor de adio, Adam şi Jamie îşi fac o intrare explozivă – la propriu! – şi îşi iau rămas-bun de la îndeletnicirea lor preferată cu două poveşti explozive şi deloc simple.

Episodul 4 – Episod special cu voluntari
Episodul special cu voluntari se concentrează pe un mit despre arme de zombie şi cea mai bună metodă de a sta la coadă într-un magazin. Băieţii sunt ajutaţi de o întreagă armată de cobai umani / voluntari.

Episodul 5 – Oamenii-rachetă
În sezonul lor de adio, Adam şi Jamie testează unul dintre miturile preferate ale fanilor, tehnologia explozivă, într-un episod care examinează în detaliu un mega-mit: pot fi folosiţi ursuleţii de gumă pe post de combustibil pentru rachete?

Episodul 6 – Vânătorii de mituri: În culise
În acest episod filmat în culisele seriei, Adam şi Jamie ne arată la ce să ne aşteptăm în ”mama tuturor sezoanelor finale” – şi mai ales cum au reuşit să facă tot ce au făcut !

Episodul 7 – Vagonul zdrobit
În sezonul de adio al programului, Adam & Jamie încearcă cel mai amplu experiment din cariera lor şi îşi propun să strivească un vagon-cisternă uriaş, creând vid!

Episodul 8 – Darul distrugerii
Adam şi Jamie ştiu să distrugă maşini cu stil: una cu un aspirator, iar cealaltă – cu o cantitate uriaşă de explozibil C4!

Episodul 9 – Greşelile nu sunt permise
Este ultima dată când Vânătorii de mituri mai reiau un mit. Băieţii se ocupă de praf, foc şi acvarii, aruncă tot soiul de chestii în aer – şi fac totul în numele ştiinţei!

Episodul 10 – Episod special – Reddit
De la bun început, feedback-ul din partea fanilor a fost esenţial pentru Vânătorii de mituri. În acest episod din ultimul sezon, cel mai interactiv program TV culminează cu un episod special despre Reddit, în care internetul preia controlul complet.

Episodul 11 – Vânătorii de mituri: Marea Finală
Gata, asta a fost! Am ajuns la ultimul episod din istoria Vânătorilor de mituri. Pregătiţi-vă să fiţi complet spulberaţi de cea mai tare finală vizionată vreodată în istoria televiziunii!

Episodul 12 – Vânătorii de mituri: Întâlnirea
Cei cinci Vânători de mituri se reîntâlnesc şi ridică încă o dată cortina, pentru a prezenta o finală măreaţă, instructivă şi încărcată de emoţie, demnă de cel mai bun program TV despre ştiinţă.

Cele 12 episoade ale ultimului sezon din Mythbusters vor fi difuzate în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 17.00

FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus