Skip to main content

Nemţii i-au bătut pe italieni şi în audienţe. Meciul, aproape 80% cotă de piaţă în Germania

 
Foto: prosport.ro
Foto: prosport.ro

Nemţii au fost mai interesaţi de meciul de aseară din Campionatul European decât italienii. Televiziunea publică germană ARD a înregistrat un record de audienţă cu partida dintre Germania şi Italia. Confruntarea dintre cele două echipe, care s-a finalizat cu victoria Germaniei, a avut o cotă de piaţă de 79,8%, canalul ARD fiind urmărit de 28,32 de milioane de nemţi, potrivit meedia.de şi dwdl.de.

Publicitate

Postul public italian Rai 1 a obţinut o cotă de piaţă de 66,34%, cu o audienţă de aproape 16,6 milioane de privitori, potrivit davidemaggio.it.

Reamintim că Germania a învins Italia, în sferturile de finală ale Campionatului European, scor 1-1 şi 6-5 după loviturile de departajare, şi va lupta pentru calificarea în finală, cu învingătoarea partidei dintre Franţa şi Islanda, ce va avea loc, în această seară, de la ora 22.00, pe „Stade de France”.

Despre audienţele din România ale acestei partide de fotbal, Paginademedia.ro a scris AICI.

Iniţial, despre acest subiect a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook, unde a scris că "nemţii i-au bătut pe italieni şi în interesul pentru fotbal".

Alte două meciuri cu recorduri de audienţă la acest Campionat European de fotbal

Anglia - Islanda. Meciul de luni, 27 iunie, care a dus la eliminarea Angliei în optimile turneului final din acest Campionat European a obţinut în Isanda o cotă de piaţă de 99,8%, acesta fiind procentul televizoarelor care erau date pe postul de televiziune care transmitea meciul,scrie GSP.ro. Din populaţia de 320 de mii de locuitori, doar 650 de televizoare au fost în momentul meciului pe alt program tv.

Polonia - Portugalia. Toată Polonia a văzut Polonia la Euro 2016, joi, 30 iunie. Meciul de aseară dintre Polonia şi Portugalia a înregistrat un record de audienţă în rândul polonezilor, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Partida difuzată de trei posturi din Polonia a fost urmărită în total de 16 milioane de telespectatori, având o cotă de piaţă însumată de aproape 90%, potrivit publicaţiei wirtualnemedia.pl.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Ati făcut o greșeala acolo, meciul nu a fost transmis de ZDF ci de ARD sau das Erste. Pe ZDF era un film pe intervalul meciului.

Trimite un comentariu

sus