Skip to main content

Noul sezon din Game of Thrones va începe mai târziu şi va avea mai puţine episoade

 
Noul sezon din Game of Thrones va începe mai târziu şi va avea mai puţine episoade

O veste proastă nu vine niciodată singură. După ce sezonul şase al serialului Game of Thrones s-a încheiat cu recorduri de audienţă şi 23 de nominalizări la Emmy Awards, producătorii au decis să scurteze următorul sezon şi să îl lanseze mai târziu decât de obicei, scrie Ozap.com.

Publicitate

Lansarea celui de-al şaptelea sezon din Urzeala Tronurilor este prevăzută pentru vara viitoare şi nu în luna aprilie, aşa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum.

În plus, noua serie a producţiei fatastico-medievale marca HBO va avea doar şapte episoade în loc de zece cât avea de obicei, conform unui anunţ făcut de HBO, citat de Ozap.com.

Cel de-al optulea sezon şi ultimul va fi şi mai scurt

"Acum, când iarna a sosit în sfârşit în 'Game of Thrones', producătorii executivi David Benioff şi D.B. Weiss au ajuns la concluzia că ar fi mai bine pentru atmosfera serialului dacă ar începe filmările puţin mai târziu decât de obicei, când vremea se va schimba. În locul lansării tradiţionale a noului sezon în cursul primăverii viitoare, o vom muta în cursul verii pentru a avea timp să terminăm filmările", a declarat Casey Bloys, preşedintele pentru programare al HBO.

David Benioff şi D.B. Weiss, producătorii Game of Thrones:

"Începem puţin mai târziu filmările pentru că la finalul sezonului 6 am anunţat că 'a venit iarna' şi evident că vremea frumoasă, de vară, nu ne mai ajută deloc."

Filmările pentru cel de-al şaptelea sezon urmează să înceapă curând în zone din Irlanda de Nord, Islanda şi Spania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Patru Dan Patru
    ^ gusturile nu se discuta, iar cei cu ceva materie cenusie si le tin pentru ei, nu deverseaza pe internet.
  • Daniel Daniel
    Game of Thrones-cel mai overrated serial

Trimite un comentariu

sus