Skip to main content

O echipă de români lansează o revistă online de auto în limba engleză. Alexandru Gugoaşă, la conducerea publicaţiei

 
O echipă de români lansează o revistă online de auto în limba engleză. Alexandru Gugoaşă, la conducerea publicaţiei

Compania românească Last Gear Publishing, ce beneficiază de finanţare externă, anunţă lansarea site-ului de auto în limba engleză Drivemag.com. Noua publicaţie este condusă de Alexandru Gugoaşă, fost redactor-şef al revistei auto motor şi sport (Burda România).

Publicitate

"Pe lângă secţiunea dedicată lumii auto şi pasionaţilor din domeniu, site-ul va avea unele dedicate motocicletelor şi ambarcaţiunilor. Ne propunem să oferim celor pasionaţi de viteză şi tehnologie cea mai bună experienţă de utilizator, indiferent dacă folosesc un laptop, un smartphone, sau o tabletă", a declarat Alexandru Gugoaşă, Project Manager DriveMag.

Despre publicaţia Drivemag.com:

"Drivemag.com este un website integral în limba engleză, realizat de către o echipă editorială din România, ce îşi propune să ofere cele mai relevante informaţii legate de piaţa auto globală, de la sfaturi de cumpărare şi până la articole despre automobilism", spun oficialii Last Gear Publishing.

Potrivit sursei citate, Last Gear Publishing plănuieşte ca în următoarea perioadă să lanseze o serie de noi site-uri şi aplicaţii pentru produsele sale, toate urmând să graviteze în jurul brandului DriveMag. Produsele vor oferi utilizatorilor, în mod gratuit, uneltele potrivite pentru a îşi găsi, configura, compara şi, în final, cumpăra maşina dorită.

Despre Last Gear Publishing

Last Gear Publishing este o companie românească, cu sediul în Bucureşti, axată pe producţia de software, ce beneficiază de finanţare externă. Portofoliul său de produse include în prezent aplicaţia DriveMag (disponibilă în prezent în App Store, însă în curând şi pe Android), site-ul sodelicious.recipes, aplicaţia SoDelicious (pentru IOS) şi aplicaţia AllDelicious (tot pentru IOS).

Cine este Alexandru Gugoaşă

Alexandru Gugoașă a făcut parte din echipa auto motor și sport (publicaţie editată de Burda România) din 2007 şi până în noiembrie 2015. De-a lungul timpului, el a a semnat în paginile revistei: teste auto, analize comparative, interviuri cu lideri din industria auto, precum și rubrica “Contrapunct”.

În perioada ianuarie - noiembrie 2015, acesta a ocupat funcţia de redactor şef al revistei auto motor şi sport, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus