Skip to main content

Opt ore de teledon pentru ”Cuminţenia Pământului”, în septembrie, la TVR

 
Opt ore de teledon pentru ”Cuminţenia Pământului”, în septembrie, la TVR

Televiziunea Română va organiza în septembrie un teledon pentru Cuminţenia Pământului care va dura opt ore şi se va desfăşura sub forma unui spectacol produs în întregime de postul public, potrivit News.ro, care îl citează pe Dragoş Neamu, consilier în cadrul Ministerului Culturii.

Publicitate

”Data este bătută în cuie. Pe 18 septembrie. Va fi un spectacol de opt ore, care va avea pauzele necesare, dedicat exclusiv colectării”, a declarat Dragoş Neamu, consilier pentru muzee şi industrii culturale creative în Ministerul Culturii, potrivit agenţiei de presă.

”Toată producţia va fi suportată de televiziunea publică”, a declarat, pe 8 iulie, pentru News.ro, Cristian Zgabercea, producătorul general al televiziunii publice.

Consilierul Dragoş Neamu a precizat şi faptul că Ministerul Culturii a luat în calcul varianta organizării unui al doilea teledon, însă nu a putut oferi informaţii sigure.

”Am luat în calcul şi această variantă, dar nu pot spune despre ce televiziuni este vorba, pentru că ele încă nu ştiu că ne gândim la ele. În prezent, facem analize calitative.”

Teledonul va face parte din campania de comunicare ”Cuminţenia Pământului”, de care se ocupă grupul GMP, şi care cuprinde spoturi radio şi TV. În plus, urmează să fie demarată donarea prin SMS.

CONTEXT. În luna martie, Guvernul României a înaintat o ofertă de achiziţie care a fost acceptată de proprietarii operei, Paula Ionescu şi Alina Şerbănescu. Din suma de 11 milioane de euro, Guvernul României va plăti 5 milioane de euro, iar pentru restul ei Ministerul Culturii a lansat o subscripţie publică naţională. Conturile sunt deschise până pe 30 septembrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Bani aruncati in vint. Se afla si TVR in treaba. Dl, Petrisor Obae, de ce nu ne informati despre scrisoarea in care Oana Stanciulescu dezvaluie marile nereguli din TVR. Fiindca sunteti prieten la catarama si confident al Irinei Radu, dovedita a fi mita-n sac?

Trimite un comentariu

sus