Skip to main content

Pepe şi Dorian Popa, printre concurenţii noului sezon Te cunosc de undeva. Ce vedete participă din toamnă la show

 
Pepe şi Dorian Popa, printre concurenţii noului sezon Te cunosc de undeva. Ce vedete participă din toamnă la show

Antena 1 i-a anunţat recent şi pe restul concurenţilor care din toamnă vor urca pe scena de la Te cunosc de undeva. Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ sunt concurenţii care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha şi Amna, vor participa la emisiunea “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe în această toamnă.

Publicitate

Pepe, câştigătorul sezoanelor trei şi patru, va participa de data aceasta în duet, alături de Maria Buză.

“Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” şi consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoţia aceea din lift... Apropo, s-a schimbat liftul! E mişto că acum, eu şi Maria, descoperim personajele împreună şi mergem mult pe improvizaţie”, spune Pepe.

Galerie FOTO cu seria a doua a concurenţilor anunţaţi de Antena 1 pentru Te cunosc de undeva

Galerie FOTO cu vedetele feminine care participă la show-ul din toamnă al Antenei 1

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Slaba distributia in ce-i priveste pe baieti. Daca n-o sa avem vreo revelatie, cum a fost cu Liviu Teodorescu sezonul trecut, Pepe si Serban, care au mai fost si pe care macar ii stim, s-ar putea sa-si dispute primul loc. Parca sunt mai curios cum se vor prezenta fetele.
    Si inca o intrebare: Cine e Lucian Ionescu, ca n-am auzit de el, cu ce se ocupa?
  • Daca Pro tv baga Vocea Romaniei Junior , cred ca Te cunosc din b .........nu va mai castiga ca pana acum . se transforma in horor

Trimite un comentariu

sus