Skip to main content

POSTURI NOI. Rock TV și Magic TV, gata de lansare. Unde se vor vedea

 
POSTURI NOI. Rock TV și Magic TV, gata de lansare. Unde se vor vedea
Steven Tyler, Aerosmith. Sursa: Hepta

Două posturi noi de televiziune sunt pregătite de lansare. Este vorba de canalele muzicale Rock TV și Magic TV.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cele două canale sunt gata pentru a fi lansate și sunt în faza ultimelor formalități înainte de a intra în grilele cabliștilor.
În primă fază, Rock TV și Magic TV se vor regăsi în grila operatorilor UPC și INES, dar oficialii companiei Antenna Group, care deține posturile, sunt în discuții și cu celelalte companii de distribuție de pe piață.

Totodată, Rock TV și Magic TV, extensii în televiziune ale posturilor de radio omonime, vor putea fi recepționate pe site-urile Rock FM și Magic FM.

Publicitate

Posturile Rock TV și Magic TV au primit licența de la CNA în luna ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cea mai mare parte a programului celor două posturi va fi dată de videoclipuri reprezentative pentru fiecare format în parte, asemănătoare cu playlisturile celor două radiouri.

Romeo Repta, director de rețea la AG Group compania deținută de Antenna Group, în fața membrilor CNA, la obținerea licenței:

„Este un vis de al nostru mai vechi de a transpune în audiovizual cele două canale Magic FM și Rock FM.

Este un business care va aduce mai multă notorietea și posturilor de radio, dar în același timp va crea un spațiu pentru promovarea artiștilor români.

Acesta este ținta noastră, de a scoate două televiziuni în care artiștii români în principal să aibă o zonă, o platformă de exprimare.”

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu