Skip to main content

Povestea unui olimpic la chimie, distribuită de peste 1.200 de ori pe Facebook

 
Povestea unui olimpic la chimie, distribuită de peste 1.200 de ori pe Facebook

Povestea unuit tănăr de 18 ani din Galaţi, care a luat aurul absolut la Chimie, la Olimpiada din Yakuţia din 2014, a atras atenţia internauţilor, care au distribuit materialul de pe Adevărul.ro de peste 1.200 de ori.

Publicitate

Din material:

"Robert Râclea, olimpic naţional şi internaţional la chimie, a absolvit în acest an Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Galaţi şi a fost admis la „Imperial College London“, din Marea Britanie. (...)

La 18 ani, Robert este decis să descopere un medicament pentru vindecarea cancerului, considerat maladia secolului. Dorinţa lui este să fie implicat în crearea unor medicamente care să vindece bolile pentru care nu s-a găsit încă un remediu."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără unul de pe Ziare.com şi unul de pe B1.ro, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

1. Adevarul.ro, “Olimpic din Galaţi, câştigător al aurului absolut la Chimie: „Vreau să descopăr un tratament care să vindece cancerul“”, de Valentin Trufasu,

- 1242 share-uri;

2. Ziare.com, “Romania este noua campioana mondiala universitara la handbal”, de Dan Alexandru,

- 668 share-uri;

3. Adevarul.ro, “Cinci poveşti de succes ale elevilor care au obţinut 10 la Evaluarea Naţională. „Generaţia mea va salva România””, de Ionuţ Benea,

- 352 share-uri;

4. B1.ro, “Tupeu fără limite în Parlament: Deputaţii vor putea merge în vacanţă cu maşinile de serviciu”,

- 332 share-uri;

5. Digi24.ro, “Avion fără pilot, produs 100% în România”,

- 316 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus