Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Câţi bani fac deţinuţii pe seama statului: un milion de euro în 2016”

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Câţi bani fac deţinuţii pe seama statului: un milion de euro în 2016”

Principalele ziare apărute astăzi vorbesc pe prima pagină de milioane de euro în diverse contexte, de la mediul propice din penitenciare pentru dezvoltarea unor afaceri şi până la banii pe care i-ar putea câştiga Steaua de pe urma Ligii Campionilor.

Publicitate

Adevărul scrie azi despre soluţiile de afaceri de milioane ale deţinuţilor, care speculează condiţiile precare din închisorile româneşti, iar GSP publică în prima pagină de azi suma fabuloasă care intră în conturile Stelei, dacă trece de Sparta Praga în turul 3 al Ligii Campionilor.

Adevărul: „Câţi bani fac deţinuţii pe seama statului: un milion de euro în 2016

Cotidianul scrie în deschiderea ediţiei de azi faptul că „revolta din penitenciare a dat unor deţinuţi idei de ‘afaceri’. Pentru că în închisori condiţiile de detenţie sunt precare, deţinuţii au învăţat să facă plângeri la CEDO, care sunt admise oe bandă rulantă. Doar în primele şase luni ale acestui an, peste două mii de plângeri au fost admise, statul urmând să plătească mai bine de un milion de euro”.

Gazeta sporturilor: „Selfie de opt milioane de euro”

„Roş-albaştrii dispută diseară prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii. Miza financiară este fantastică. Dacă trec de cehi, steliştii au asigurate 8 milioane de euro”, scrie GSP în prima pagină de azi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

România liberă: „Securiştii justiţiei, scoşi de la naftalină

Potrivit RL, „după aproape zece ani în care nu s-a mai discutat despre controversatul Serviciu Intependent pentru protecţie şi Anticorupţie – SIPA, subiectul revine în actualitate după ce Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a iniţiat un proiect de hotărâre de guvern prin care să se inventarieze dosarele aflate în arhiva acestei instituţii”.

Evenimentul zilei: „Bolnavi lăsaţi cu bună ştiinţă să moară în chinuri groaznice

„Nereguli în programul de îngrijiri la domiciliu destinat pacienţilor cu boli grave, parţial imobilizaţi sau nedeplasabili, care ies din spital plini de răni. 1500 de lei lunar decontează CNAS furnizorilor de îngrijiri la domiciliu pentru un pacient parţial deplasabil cu dosar aprobat”, scrie Evz în deschiderea ediţiei de azi.

Libertatea: „Preţul divorţului: 10.000 de euro pe lună

„Zilele următoare se va încheia un sezon important din telenovela ‘Dragoste de Jilava’: Borcea primeşte undă verde pentru a fi alături de fiul şi iubita sa, Valentina Pelinel. În afară de pensia alimentară a celor doi copii pe care îi are cu ‘actorul principal’, Alina nu a rămas cu mare lucru după 13 ani de relaţie cu acesta”, conchide Libertatea.

Click!: „Antonia trădată de costumul de baie

„Se pregătesc să devină din nou părinţi, iar până atunci se relaxează pe Litoralul românesc. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Antonia şi pe Alex Velea la o ‘sesiune’de bronzat şi de bălăceală la piscina unui hotel din Costineşti”, scrie tabloiul pe prima pagină din numărul de azi.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel S Daniel S
    Titlul corect si in pas cu vremurile ar fi fost "Presa scrisa de azi".

    Voi nu stiti ca presa scrisa aproape a disparut si ca aproape nimeni nu mai cumpara ziare?

    Faceti-va un update si fiti in pas cu vremurile. Ati ramas in urma cu 5-10 ani.

    E vremea televiziunii si a saiturilor. Faceti capturi de pe saituri.

Trimite un comentariu

sus