Skip to main content

PRESA DE AZI. România la Summitul NATO, deschidere în două ziare. Plus „Şpăgi în rate pentru pensii anticipate”

 
PRESA DE AZI. România la Summitul NATO, deschidere în două ziare. Plus „Şpăgi în rate pentru pensii anticipate”

PRESA DE AZI. Două ziare deschid ediţiile de azi cu rezultatele României la Summitul NATO: România liberă şi Evenimentul zilei, în timp ce Adevărul scrie despre „Şpăgi în rate pentru pensii anticipate”.

Publicitate

Presa de astăzi este împărţită între contextul în care se poziţionează România după summitul NATO de la Varşovia şi situaţia cu iz penal a pensionărilor anticipate ilegale obţinute cu şpagi în rate.

Evenimentul zilei deschide ediţia de azi cu titlul: „În faţa agresiunii Rusiei, NATO înaintează spre Est”.

Prima pagină de azi din Evz face o trecere în revistă a ceea ce a obţinut România la summitul NATO desfăşurat la Varşovia : „Reuniunea NATO de la Varşovia: unitate, forţă, determinare şi foarte multă preocupare pentru viitor. Bilanţ modest pentru România la întâlnirea Alianţei Nord-Atlantice. NATO va susţine mai mult Polonia şi statele baltice, care au graniţă cu Rusia. Avertismentul lui Traian Băsescu s-a confirmat: România nu a obţinut mai nimic la summit”.

Cu rezultatele obţinute de delegaţia României la summitul NATO deschide ediţia de azi şi România liberă: „România, între NATO şi niet”. „Polonia primeşte militari americani, noi facem brigadă cu bulgarii”, scrie RL.

Adevărul titrează pe prima pagină de azi: „Şpăgi în rate pentru pensii anticipate”.

Cotidianul scrie în pagina care deschide ediţia de azi că „intermediarele care au ajutat zeci de persoane să se pensioneze ilegal, Victoriţa Pavel şi Vasila Laţiu, trimise în judecată pentru trafic de influenţă, acceptau plata în rate, dar şi în produse ‘de ţară’.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Click!: „Aşa se răsfaţă milionarii noştri în America”.

„Pe Irinuca a aşteptat-o în SUA mama ei, Monica Gabor, iar pe Irinel, prietenul Nick Rădoi. Şi nu oricum, ci cu ‘meniul’ preferal al milionarilor trecuţi de 50 de ani: maşini de lux, mâncare fină şi fete pe alese, dornice de distracţie”.

Libertatea: „90.000 de euro pentru un concert”

„După ce a investit sute de mii de euro în show-uri şi în imagine, artista pare hotărâtă să dărâme topul onorariilor percepute de artiştii români. Pretenţiile ei financiare vin pe aceeaşi ofertă cu a Innei care, deşi are renume internaţional, acceptă negocieri la bani, dar nu şi la condiţiile de cazare sau transport”.

Jurnalul Naţional: „Povestea veteranului de neînvins Costin Slăniceanu”

„Pe 20 iunie s-au împlinit zece ani de când TAB-ul său a trecut peste o mină, în Afghanistan. Costin Slăniceanu a rămas fără un picior, şi-a pierdut vederea la un ochi şi mai are şi acum schije în corp.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus