Skip to main content

Raluca Bădulescu, al doilea jurat al emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D

 
Raluca Bădulescu, al doilea jurat al emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D

Kanal D anunţă cel de-al doilea membru al juriului Bravo, ai stil!, emisiune pe care o va lansa în toamnă. Este vorba Raluca Bădulescu, critic de modă. Aceasta se alătură Iuliei Albu la masa juriului emisiunii de modă.

Publicitate

"Raluca Badulescu s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin extravaganta, lipsa de complexe si prin sinceritatea dezarmanta cu care si-a sustinut parerile. Un adevarat exemplu de vointa, vedeta nu a ezitat sa treaca printr-o serie de interventii chirurgicale pentru a scapa de surplusul de greutate. Inainte, dar si dupa ce a pierdut cele 70 de kilograme, Raluca Badulescu a ramas aceeasi femeie cocheta, directa si autentica in alegeri, continuitate care i-a adus simpatia publicului", o descriu oficialii Kanal D pe noua membră a juriului.

Despre Bravo, ai stil!

Emisiunea „Bravo, ai stil!” va intra in grila de toamna a Kanal D si are la baza un format international de succes, „My Style Rocks”.

Mai multe tinere concureaza pentru premiul de 100.000 de lei si o posibila cariera in televiziune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Angajati toate *** sa jurizeze ce???? Pai *** astea sunt in masura sa judece pe cineva sau un articol vestimentar cand ele sunt duse cu pluta....mai ales Albu,pai aia este moda ce ne arata ea? Este *** trebuie ***. De aceea am sters toate balariile astea de canale tv din grila televizorului...
    PENIBIL....oricum numele televiziunii spune tot....***

Trimite un comentariu

sus