Skip to main content

Simona Halep, în finala de la Bucharest Open. Meciul împotriva jucătoarei Anastasija Sevastova, astăzi la Digi Sport 1

 
Foto: DigiSport
Foto: DigiSport

Trofeul BRD Bucharest Open poate rămâne în România. Simona Halep este în finală şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a cuceri cel de-al 13-lea titlu WTA din carieră şi al doilea de la Bucureşti. Partida dintre Halep şi Anastasija Sevastova va fi transmisă în direct astăzi de Digi Sport 1, de la ora 16.00.

Publicitate

Adversara este una dintre puţinele jucătoare care are în favoarea sa statistica meciurilor directe. A 7-a favorită, Anastasija Sevastova, a câştigat 3 din precedentele 4 dispute cu Simona Halep. Totuşi, ultimul succes datează din 2011, potrivit DigiSport.ro.

La aceasta ediţie, Sevastova a eliminat două românce - Elena Gabriela Ruse şi Patricia Ţig.

Nu înainte de ora 18:30 se va disputa şi finala la dublu, care va opune cuplurile J. Moore / V. Wongteanchai şi A. Cadanţu / K. Piter. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ecaterina coltanel ecaterina coltanel
    INGER TRIMIS DE BUNUL D-ZEU,sa mai descretesti fetele romanilor care te iubesc si te sustin in ori ce colt al lumii te-ai afla. Am fost cu sufletul la gura,am aprins candela si m-am rugat. Familia mea a fost tot timpul pe teren . Nepotica mea (13 ani)a luat autografe si a facut multe poze pe care mi lea trimis la BV.Te iubim pentru tot ce ne oferi(chiar si daca nu castigi):iubim simplitatea ta, modestia si bunul simt pe care il ai.FELICITARI PARINTILOR pt COPILUL MUNUNAT pe care il au,FELICITARI din tot sufletul pentru TINE,RESPECT SI PRETUIRE pentru munca sustinuta pe care o depui.Iti doresc multa sanatate, putere de munca.Sa fi BINECUVANTATA in fiece clipa.DOAMNE AJUTA! MULT NOROC IN CANADA!
  • Thor Thor
    Ce audiență a avut Supercupa? Sunt curios cât interes stârnește un meci între două echipe fără suporteri, dar cu o oarecare miză.

Trimite un comentariu

sus