Skip to main content

TVR 1 şi TVR 2, programe in memoriam Radu Beligan: Profesioniştii şi piesa de teatru Amadeus

 
TVR 1 şi TVR 2, programe in memoriam Radu Beligan: Profesioniştii şi piesa de teatru Amadeus

Programe speciale in memoriam Radu Beligan (97 de ani). După anunţul că actorul de 97 de ani a încetat astăzi din viaţă, Televiziunea Publică a decis să modifice grilele posturilor TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, integrând programe care să cinstească memoria artistului.

Publicitate

ASTĂZI. TVR 1 redifuzează astăzi ediţia Profesioniştii, de acum şapte ani, al cărei invitat a fost maestrul Radu Beligan. Realizatoarea Eugenia Vodă conturează portretul artistului înainte de a împlini 90 ani. Emisiunea este programată de la ora 17.00.

Seara continuă cu lungmetrajul Singurătatea florilor, difuzat la ora 22:10. Producţia din 1975 îi are în rolurile principale pe Radu Beligan şi Toma Caragiu. Aceeaşi peliculă rulează şi la Prima TV, de la 20.30. Mai multe detalii despre programul TVR 1 găsiţi pe site-ul tvr.ro.

Tot în această seară, de la ora 19.10, TVR 2 difuzează spectacolul "Amadeus" - semnat Dinu Cernescu - ce prilejuieşte întâlnirea dintre Radu Beligan cu mai tânărul său coleg Răzvan Vasilescu. Mai multe informaţii despre piesa de teatru găsiţi AICI.

Acest spectacol este programat spre difuzare şi la TVR 3 sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.00.

MÂINE. TVR 1 va difuza mâine, de la 21.10, talk show-ul O viaţă pe scenă: Radu Beligan, care va fi transmis în direct şi va fi moderat de Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii Garantat 100%.,

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus