Skip to main content

VIDEO. Halep și Marian Drăgulescu performează în spoturi Dedeman. Lili Sandu și Nicole Stănese promovează Aquafresh

 
VIDEO. Halep și Marian Drăgulescu performează în spoturi Dedeman. Lili Sandu și Nicole Stănese promovează Aquafresh

SPOTON. Campaniile ultimei săptămâni. Simona Halep și gimnastul Marian Drăgulescu performează în reclame ale Dedeman. Cântăreața Lili Sandru și prezentatoarea emisiunii Bake Off, Nicolle Stănese, vorbesc despre campania lansată de Aquafresh, "Zâmbește România".

În ultima săptămână, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Amigo, Coca-Cola HBC, Billa, Lidl, Skol și Vodafone.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  •  Lili Sandu și Nicole Stănese promovează pasta de dinți Aquafresh în campania Zâmbește România. Lili Sandu îi invită pe craioveni să fie agenți "00 carii". Nicole Stănese anunță venirea caravanei Zâmbește România în Sibiu. 
  • Amigo este "alături de cei care n-au timp să stea la cafea" într-un spot inspirat din stilul de viață al jurnaliștilor. 
  • Billa își promovează oferta săptămânii printr-o reclamă inspirată de Campionatul European: "henț, pe așa o ofertă nu ai cum să nu pui mâna".
  • Brandul Coca-Cola vorbește despre proiectul "După noi" prin care compania "investește în comunitățile locale în care activează".
  • "Sunt momente în care suntem cu toții parte din echipă", spun două spoturi Dedeman în care apar gimnastul Marian Drăgulescu și tenismena Simona Halep.
  • Numele Simonei Halep mai este invocat și în campania "Donează secunde", susținută de Dorna și Salvați Copiii, care are drept scop dotarea unor maternități cu aparate necesare copiilor născuți prematur. 
  • Lidl continuă seria spoturilor cu chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits. De data aceasta, cei doi contruibuit la pregătirea unei cine romantice pentru un cuplu care sărbătoreau 15 ani de când se cunosc.  
  • După "hai să facem binging" și "ai puterea să emojionezi", Vodafone își invită clienții, prin nouă său spot, să spună "Bye bye, Wifi".

Amigo

AquaFresh, zambeste Romania

Nicolle Stanese, Aquafresh

Billa, reclamă inspirată de Euro 2016

Coca-Cola, campania După noi

Dedeman Marian Dragulescu

Dedeman, Simona Halep

Dorna, Simona Halep

Lidl, Florin Dumitrescu si Andrei Aradits

Mega Image, inspiratie pentru inima casei tale

Skol: Răcorire neaşteptată

Vodafone: Bye bye, Wifi!

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu