Skip to main content

VIDEO. Director cu probleme, schimbat de presă: Un şef din ADP, demis după un material Digi 24

 
VIDEO. Director cu probleme, schimbat de presă: Un şef din ADP, demis după un material Digi 24

Presa mai schimbă şi directori cu probleme. Alexandru Noapteş, fostul director al CFR, a demisionat din funcţia de director adjunct al Administraţiei Domeniului Public Sector 1, ca urmare a unui reportaj al Digi24.

Publicitate

Fostul director al CFR Călători, Alexandru Noapteş, căruia în decembrie 2014 instanţa supremă i-a confiscat 1,4 milioane de euro, bani pe care nu i-a putut justifica, a fost numit în urmă cu o săptămână director adjunct peste spaţiile verzi din Sectorul 1 al Capitalei, scrie Digi24.ro.

Primarul Daniel Tudorache a demis fosta conducere a ADPP Sector 1 şi susţine că a aflat din presă despre instalarea lui Alexandru Noapteş în conducerea departamentului.

Numirea ar fi fost făcută de noul director general, fără ca edilul să fie consultat. Daniel Tudorache spune că a cerut remedierea situaţiei, din cauza imaginii controversate a fostului şef al CFR.

"Nu am făcut eu această numire. Eu am numit doar directorul general al ADP, Marian Marinescu, care l-a numit în funcţia de director adjunct de dl. Noapteş în urmă cu şapte zile. Am aflat din presă. Am cerut directorului să rezolve această problemă. Cred că această numire nu trebuia făcută din cauza imaginii controversate a d-lui Noapteş", a declarat Tudorache.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus