Skip to main content

Echipa scrimei româneşti, care a câştigat aur la Rio, în direct în această seară la TVR 1

 
Echipa scrimei româneşti, care a câştigat aur la Rio, în direct în această seară la TVR 1

Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, primele campioane olimpice ale României la Rio 2016, intră în direct în această seară, într-o ediţie specială a emisiunii Olimpicii României. Programul, găzduit de Costin Deşliu, este realizat în studioul Televiziunii Române din Bucureşti, însă cele patru campioane la scrimă vor intra în direct de la Rio.

Publicitate

"În direct de la Rio, fetele noastre de aur ne vor vorbi despre uriaşa performanţă de azi noapte şi despre emoţia de a purta medaliile olimpice. Emisiunea se transmite la TVR 1 şi pe TVR+, în direct, de la ora 20.00, după principala ediţie a Telejurnalului", potrivit oficialilor TVR.

Tot la Olimpicii României din această seară, jurnalistul TVR Costin Deşliu prefaţează şi meciul de handbal al României cu Spania, decisiv pentru calificare şi care va începe imediat după emisiune, în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ de la ora 20.40.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Nu, nu TVR ar trebui rasa din temelii. Ci dati afara on the spot, adica imediat incapabilii partinici de genul IRINA RADU< CRISTIAN ZGABERCEA, EMIL LUCICA HOSSU_LONGIN, CARLITA TOMPEA, GABRIEL GHERGHESCU, CORNELIU CALOTA si lista e departe de a fi completa. Oricum ar fi, IRINA RADU este catastrofala.
  • mile mile
    livia , sa ne bucuram de sport, toti angajatii sunt pe pile veniti, nu vad ce te mira , vom urmari fetele, felicitari
  • livia pila livia pila
    Costin Desliu cind a dat concurs? L-a angajat Irina Radu doar pentru ca i-a fost amic pe vremea inceputurilor de la Kanal D? Aceasta femeie confunda TVR cu tarlaua ei din Moldova?
  • George George
    Rezumatul finalei nu se poate vedea nicaieri, pe la pranz au dat , pe tvr 1, 5-6 minute, in rest nimic... Scandalos, pe tvr HD au dat "marele" meci de handbal Slovenia - Suedia ! *** televiziune tvr, bine a spus Radu Banciu, tvr ar trebui rasa din temelii si pornita alta televiziune de la zero !!!

Trimite un comentariu

sus