Skip to main content

GRILA Pro TV pe zile. Ce se va vedea la Pro TV în această toamnă

 
GRILA Pro TV pe zile. Ce se va vedea la Pro TV în această toamnă

Postul şi-a anunţat astăzi grila de programe într-un eveniment de presă. Vocea României şi Supravieţuitorul sunt primele show-uri anunţate de post.

Publicitate

Aleksandras Cesnavicius: „Strategia noastră pentru această toamnă este să devenim cât mai locali”, a spus el în conferinţa de astăzi, desfăşurată pe platoul de Vocea României, de la studiourile Kentauros.

Cele două show-uri de toamnă ale Pro TV vor avea debutul în prima parte a lunii septembrie.

Vocea României este programată pe 9 septembrie, vinerea, în aceeaşi zi cu lansarea X Factor, de pe Antena 1. Supravieţuitorul este programat din 12 septembrie, lunea şi marţea.

Visuri la cheie revine cu un nou sezon. Joia rămâne seara de comedie, cu Las Fierbinţi şi un nou sezon de Atletico Textila.

Sâmbăta şi duminica sunt serile de filme: sâmbăta acţiune, iar duminica, blockbustere de familie.

Show-ul MasterChef, pe care Pro TV îl pregăteşte pentru primăvara viitoare, va avea juraţi noi. (detalii, AICI)

Emisiune nouă la Pro TV, cu Bobonete, Octavian Stunilă şi Paul Ipate - Jocuri de celebritate.

Bobonete: E o emisiune frumoasă. Nu are legătură cu emisiunea lui Măruţă (râde). Emisiunea se cheamă Jocuri de celebritate şi este o noutate. Am tot prezentat jocuri de improvizaţie. Emisiunea este foarte aproape de improviaţie, dar cu vedete.

Premiul este de 10.000 de lei pe ediţie. Sunt ediţii extraordinare, cu Florin Busuioc, cu Neti, o să vedeţi.

Despre format: Bobonete este gazda emisiunii, în care se vor duela două echipe: una condusă de Paul Ipate, iar cealaltă condusă de Octavian Strunilă. Echipele vor trece prin tot felul de probe amuzante: mimă, ghiceşte melodia etc.

Dragoş Bucurenci despre Supravieţuitorul: „Supravieţuitorul este mama fomatelor de televiziune pentru că scoate la iveală ce e mai bun din oameni.

De ce a fost greu? Televizorul nu va face dreptate mediului din Filipine. Este foarte greu să recreezi mediul din Filipine. Nu poţi să aduci asta la Bucureşti. Şi nici roiurile de insecte care veneau în valuri. Dacă noi, cei din echipa de producţie, ne puteam feri de ele, concurenţii erau la mila lor.

Cel mai greu le-a fost cocurenţilor care mi-au câştigat respectul prin spectacolul pe care l-au făcut, prin probele prin care au trecut.

Nimeni din echipa de producţie nu ştie cine este câştigătorul. Pentru că deşi show-ul a fost filmat, mai lipseşte o parte, marea finală, care va fi filmată aici, la Bucureşti.

GRILA Pro TV, pe zile:

LUNI şi MARŢI. Supravieţuitorul, emisiune prezentată de Dragoş Bucurenci din 12 septembrie, de la 20.30. Rezumatul show-ului: 44 de zile în Filipine, 18 concurenţi, două triburi, un singur supravieţuitor.

Tot pe 12 septembrie emisiunea La Măruţă revine cu sezonul 10.

MIERCURI. Va fi seara Visuri la cheie, sezonul trei. Emisiunea prezentată de Dragoş Bucur va debuta pe 14 septembrie. Tot atunci, de la 22.30, Pro TV va avea o nouă emisiune de comedie, prezentată de Mihai Bobonete, cu participarea lui Paul Ipate şi Octavian Strunilă. Producţia Jocuri de celebritate va fi difuzată miercurea şi joia.

JOI rămâne seara de comedie. Serialul Las Fierbinţi, continuat apoi de Atletico Texila (sezonul doi). Noile sezoane ale celor două seriale vor avea debutul pe 15 septembrie.

VINERI. Vocea României, show-ul de forţă al Pro TV, revine din 9 septembrie, cu al şaselea sezon. Juraţii vor fi aceiaşi Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă. Este pentru prima dată când postul programează aşa devreme show-ul de talente.

SÂMBĂTĂ seara filmelor de acţiune. Printre titlurile anunţate de post se numără: A Good Day To Die Hard, 2 GUNS, After Earth, Transformers: Age Of Extinction, White House Down, Point Break sau Life of Pi

DUMINICĂ, blockbustere de familie, cum ar fi: Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, Thor, Guardians of the Galaxy, Hobbit 3.

Prime-time-ul Pro TV va fi „ocupat”, atunci când va fi cazul, de meciuri de fotbal. Televiziunea din Pache Protopopescu are drepturi pentru Champions League, Europa League şi Cupa României.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, pentru Paginademedia:

Despre schimbarea juriului MasterChef:

„Simţeam că trebuie să împrospătăm ceva în format. Prin noul juriu, ne-am propus să ne asigurăm că avem în show experţii în materie de pe piaţă, autorităţi în domeniu.” “Este sănătos să mai schimbi din când în când”, a adăugat el.

Vor fi şi alte schimbări în formatul MasterChef?

„Discutăm cu partenerii internaţionali care deţin show-ul ce alte elemnte pot fi schimbate în format, pentru a îmbunătăţi show-ul.!

Ce se întâmplă cu celelalte posturi din portofoliu – Acasă TV, Acasă Gold, Pro Cinema?

„Focusul este în acest moment pe Pro TV şi pe ceea ce înseamnă Prime – Time-ul Pro TV. Este o creştere pe targetul tânăr. Urmărim atragerea unui public tânăr. Am spus şi în conferinţă, creştem o nouă generaţie de telespectatori Pro TV.”

La Măruţă unde va fi în grilă?


„Emisiunea îşi păstrează intervalul de difuzare, de la ora 18.00. Emisiunea începe la mijlocul lunii septembrie (pe 12 septembrie). Dezvoltarea de conţinut local se concentrează pe Pro TV. Celelalte posturi difuzează producţii achiziţionate.

În primăvară, au existat discuţii legate de statutul Pro TV – must-carry sau nu – la achiziţia meciurilor din Euro. Se schimbă ceva, Pro TV rămâne în afara must-carry?

„Pot spune că nu sunt schimbări în modul în care facem bussiness.”

Câţi angajaţi are Pro TV în prezent?

Ne-am stabilizat la un număr de 700 de angajaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Ce de experti pe aici! Multi se intreaba de ce in weekend nu ataca cu nimic Pro-ul. Raspunsul e asta: Lumea, in mare parte, e plecata de acasa. Voi stati inchisi in casa in weekend, in loc sa va plimbati, sa va recreati, sa mergeti la mall, la un film, intr-un club? Aici sigur nu ma refer la batrani, dar acest segment de public nu apartine ProTV-ului.
  • Expertul, Expertul,
    Pacat ca Las Fierbinti nu e difuzat joia, cu episod dublu. si Atletico Teixtila putea fi programat de la 22.30. Daca ProTV ar fi difuzat Las Fierbinti in aceasta Primavara, cu episod dublu, nu cred ca mai auzeam de un nou sezon next star, dar asa cu Atletico Textila de la 21.30, next star, un show expirat, inca mai traieste din cauza strategiei foarte proaste a ProTV.
  • Iuli Iuli
    @F, orice ar face, tot dupa Acces este. Dar sper sa reziste emisiunea Ce spun romanii, iar mamaruta sa nu mai apara pe la ProTV. Oricum el a fost tinut pentru ca este si Andra, daca nu era ea, el era zburat de mult!
  • F F
    Sunt curios dacă se schimba formatul la Marută. Momentan e liniște, în sensul ca nu am văzut vreun promo. E adevărat ca nici la jocuri de celebritate nu e promo, dar abia a fost anunțată. Una peste alta weekendurile rămân dezamăgitoare.
  • alin alin
    Ce face protv ul este mai bun si hd. Mă întreb oare ce face măruță cu emisiunea sa proastă, ar trebui scoasă din grilă. Iar alexandru acesta dacă tot stă toată ziua pe bani grei, de ce nu se gândeste la formate noi ca regizorul sârbu. Bobonete se pricepe să facă show
  • marian marian
    MILE DU TE LA GRILA VOASTRA LA ANTENUTA SI TACI DIN GURA
  • mile mile
    mareane , e acelas format , oricat te-ar deranja , ca si emisiunea lui cabral cum a fost luata de la antena
  • Mihail Mihail
    @marian: nu stiu, o fi, nu o fi, e parerea mea. Eu nu ma uit la TV, deci pot doar sa imi dau cu parerea si atat.
  • mile mile
    mareane , dar ce este , exact acelas format , te deranjeaza ca fac emisiuni identice , ce crezi ca va fi in emisiune , mai taci cu aberatiile tale , ca format e identica
  • marian marian
    Mihail crezi tu ca e copia emisiuni de toata jena de la antenuta s o crezi tu . asa ca lasa vrajeala
  • Mihail Mihail
    Dar de La Maruta nu se aude nimic? Sau emisiunea a fost scoasa de tot?

    Plus, jocuri de celebritate mi se pare o copie a Fantastic Show de la A1. Asta ca sa nu mai urle unii ca doar A1 copiaza.
  • F F
    Sa înțelegem ca jocuri de celebritate e emisiune zilnica? Pentru mine e dezamăgitor ca lasă în continuare weekend descoperit. Da filmele se descurca binișor mai ales pe comercial dar aveau cu ce sa rupă concurenta.
  • Iuli: De cand analfabet este jignire? Iuli: De cand analfabet este jignire?
    Si pentru ce mi-ati cenzurat comentariul?=))) V-am zis un adevar: CITITI-VA DE 100 DE ORI STIREA, DUPA SA O PUBLICATI.
  • Iuli Iuli
    Nu va inteleg, sunteti ***? Mereu trebuie sa gresiti stirea? Macar cititi-o inainte de 100 de ori, si dupa o publicati.

    p.s.: de ce se vrea inca un sezon Atletica Textila dupa slaba audienta? Mai bine lasau Las Fierbinti si isi cresteau audienta
  • pescuitor în ape limpezi pescuitor în ape limpezi
    Iulia, atentie la dezacordul ăla din titlu: ”Ce se va vede”?

Trimite un comentariu

sus