Skip to main content

VIDEO. HBO va difuza "Star Wars: Trezirea Forţei" în weekend, la nici un an de la premiera pe marile ecrane

 
Star Wars
Star Wars

Cel mai nou film Star Wars ajunge pe micul ecran la câteva luni de la lansare. HBO România a anunţat recent că va difuza în premieră şi exclusivitate "Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" duminică, 14 august, de la ora 20:00. Pelicula va fi disponibilă în aceeaşi zi şi pe platforma HBO GO.

Publicitate

Lungmetrajul regizat de J.J. Abrams va ajunge astfel pe micile ecrane la nici un an de la premiera, care a avut loc pe 18 decembrie 2015.

"Star Wars: Trezirea forţei", reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.

Star Wars: Trezirea forţei s-a bucurat de aprecierea publicului din România. Producţia Disney a fost declarată filmul anului 2015 în România, datorită încasărilor de aproape un milion de euro pentru weekendul de lansare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus