Skip to main content

Mădălina Puşcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

 
Mădălina Puşcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Jurnalista Mădălina Puşcalău este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, scrie News.ro. Ea a fost numită în această poziţie astăzi.

Publicitate

"Este şi dorinţa mea de a mă implica mai activ în aceea ce însemană prezenţa publică, pentru că doresc să particip la ceea ce înseamnă schimbarea în bine a României. (...) Sper să fie o colaborare foarte bună", a spus Dobrovolschi.

Carte de vizită, via News.ro:

Mădălina Dobrovolschi este jurnalistă, lucrând în trecut la postul Antena 3, B1TV, iar apoi, în ianuarie 2016, a trecut la TVR. Ca jurnalist al Televiziunii publice, a susţinut mai multe interviuri cu preşedintele Iohannis. Este căsătorită cu pilotul Emil Dobrovolschi, care pilotează multe dintre zborurile aeronavelor în care se află preşedintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai avut un singur purtător de cuvânt până acum, de la preluarea mandatului. Este vorba despre fostul jurnalist BBC Tatiana Niculescu Bran, care a fost numită în decembrie 2014. Ea a rămas în funcţie însă doar cinci luni, demisionând în aprilie 2015.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stoica Stoica
    Madalina,
    Multi ziaristi care au fost purtatori de cuvant,la un moment dat si-au dat demisia.Au ajuns la concluzia ca cel pe care il reprezinta nu mai coincide cu profilul Presedintelui din campania electorala.Derapajele Presedintelui sunt periculoase,abuzive si excesive.Trebuie o reevaluare a atitudini fata de cetatean,observam sicanele facute guvernului,periculoase,potentiale riscuri de insecuritate,un model de politica total gresita,in contrast cu viziunea europeana.Haosul din strada i se datoreaza,interventiile de nepermis la CSM,la Avocatul Poporului,participarea la un miting neautorizat,intarzierea semnari documentelor in cel mai scurt timp,faptul ca nu ia atitudine fata de excesele DNA,SRI,Procuror General,faptul ca nu infaptuieste separatia puterilor in stat,nu denunta protocoalele secrete,s.a.,ne da un sentiment de neliniste si presimtire rea.Nu trebuie sa ne vorbeasca de moralitate ,cand chiar el are grave probleme cu justitia.
    Colegi de breasla care au avut demnitate,la un moment dat le-au spus :ADIO!. Unii au ajuns mari si respectati.Ce ai de gand sa faci ?.E momentul.
  • Horea Horea
    @Livia p.
    Nu Livia, nu la " la nivel inalt". La cel mai inalt nivel!
  • livia pila livia pila
    Cea mai prosta decizie. Inca o dezamagire servita pe tava de presedintele Iohannis. Expresia clientelismului politic la nivel inalt.
  • d d
    ***
  • geo geo
    Ca jurnalist al Televiziunii publice, a susţinut mai multe interviuri cu preşedintele Iohannis...mai este ceva de comentat ?
  • George George
    Fata asta si cu sonorul la minim ma dor urechile. La ce iintrebuie purtator de cuvant cand are ceva de spus spune pe FB nu la TV pt toata Romania

Trimite un comentariu

sus