Skip to main content

Mesajul Cătălinei Ponor după prestația de la Jocurile Olimpice, sute de share-uri de pe GSP şi Tolo.ro

 
Mesajul Cătălinei Ponor după prestația de la Jocurile Olimpice, sute de share-uri de pe GSP şi Tolo.ro
Foto: tolo.ro

Mesajele Cătălinei Ponor după prestaţia de la Jocurile Olimpice au circulat intens pe reţelele de socializare. Cea mai distribuită ştire a zilei de ieri a fost reacţia gimnastei după eşecul de la Rio, în timp ce blogosfera a fost dominată de un text scris de Cătălin Tolontan sub titlul "Oameni fără echipă". 

Publicitate

SHARED NEWS. Articolul intitulat "Mesaj dur al Cătălinei Ponor după prestația de la JO: 'Uneori sunt mai apreciată de străini! Va mai dura până o să apară o nouă triplă campioană olimpică! V-am lăsat să vă faceți nebunia și să mă bârfiți'" şi publicat de gsp.ro a fost distribuit de aproape 500 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

Din materialul apărut pe gsp.ro:

"Cătălina Ponor, 29 de ani, a terminat ieri pe locul 7 în finala la bârnă și a ratat șansa de a câștiga o altă medalie la Jocurile Olimpice. Până acum, gimansta a cucerit 3 medalii de aur la JO din 2004 și una de argint și una de bronz la JO din 2012.

După prestația de aseară, Ponor a reacționat astăzi pe facebook și a avut un mesaj dur pentru contestatari și pentru cei care au criticat-o după participarea la Jocurile Olimpice."

BLOGOSFERĂ.Textul intitulat "Oameni fără echipă", de pe blogul lui Cătălin Tolontan, a adunat peste 1.200 de share-uri pe reţeaua de socializare, potrivit aceleiaşi monitorizări. 

Din articolul publicat pe tolo.ro:

"Un moment tulburător în care Cătălina Ponor a explicat cît contează echipa. Ne îndreptăm spre cea mai slabă Olimpiadă postbelică a României! ”Cînd le-am văzut pe fetele de la scrimă că se suie pe podium am început să plîng”, spune Cătălina Ponor.

S-a terminat finala ei la bîrnă.

A avut un concurs ezitant pe care și-l recunoaște, 'n-am putut să răspund tuturor celor care mi-au contestat prezența aici, am încercat să le dau peste nas și am greșit'.

E de o sinceritate fără perdea, ca atunci cînd nu mai ai absolut nimic de pierdut. Nada!

Nu vrea să-i nominalizeze pe 'cei care mi-au transmis numai gînduri și fraze negative'"

Detaliat, clasamentele Social Media realizate de Facebrands pentru Paginademedia.ro pentru ziua de ieri:

SHARED NEWS.

1. gsp.ro, “Mesaj dur al Cătălinei Ponor după prestația de la JO: "Uneori sunt mai apreciată de străini!”,

- 499 share-uri;

2. adevarul.ro, “Pelerinul“. Reportaj din cel mai bănos circuit al Patriarhiei: „Avem pelerinaje frumoase, bănuţi să aveţi”, de Mihai Voinea,

- 467 share-uri;

3. gsp.ro, “GALERIE FOTO Umilința supremă! Dinamoviștii le-au dat șah-mat fanilor Stelei » Explicațiile coregrafiei-șoc”,

- 320 share-uri;

4. gsp.ro, “Simona Halep: "Românii au impresia că eu fac shopping. Nu își dau seama cât de mult muncesc, însă mă bucur că sunt un model pentru copii",

- 319 share-uri;

5. ziare.com, “De ce SRI si SIE trebuie desfiintate” de Cătălin Avramescu,

- 276 share-uri;

BLOGOSFERĂ.

1. tolo.ro, “Oameni fara echipa”,

- 1225 share-uri;

2. biziday.ro, “Supărările de la Olimpiadă spun mai multe despre noi decât despre sportivii români", de Moise Guran

- 293 share-uri;

3. adelaparvu.com, “Renovare spectaculoasă a unei gospodării tradiționale” de Adela Pârvu,

- 248 share-uri;

4. tolo.ro, “Drăgulescu a pierdut medalia în ultima secundă a concursului“,

- 169 share-uri;

5. adriangeorgescu.ro, “Nadia sau Simone“, de Adrian Georgescu

- 166 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo Ponor! Am avut o singura gimnasta si pe asta o injuram, nu suntem sanatosi la cap. Toti retin ca a fost pe penultimul loc, dar pentru a ajunge acolo a trecut prin mai multe semifinale......... va spun, la femei la haltere am avut o doamna (grasuta) in concurs, care a declarat ca avea o durere la mana de cu o saptamana inainte de a intra in concurs, iar ANTRENORUL ROMAN de la acest sport a declarat dupa evolutia (destul de slaba a) sportivei romance ca "minte de rupe, ca nu avea nicio durere". Imi venea sa sparg televizorul cand am auzit asa ceva!!!! Cum sa ne autodenuntam singuri, sa ne facem singuri rau...?!

Trimite un comentariu