Skip to main content

Sfaturile „de post” ale Elenei Udrea au stârnit numeroase reacţii pe Facebook

 
Foto: ele.ro
Foto: ele.ro

Postarea Elenei Udrea în care descrie programul personal „de post”, ce include meditaţie, mantre şi diverse lecturi, a atras peste 400 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Mesajul postat ieri de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook:

„Pentru ziua de astazi, programul arata putin diferit. Nu am mai alergat pentru ca am venit in Bucuresti sa semnez de prezenta la Sectia 2...Am baut o cafea cu soia si sirop de caramel, de Post, la mic dejun. O sa mananc la pranz legume crude cu humus (pasta de naut) si apoi, spre seara, ciuperci la gratar. Apa plata multa si suc de sfecla rosie.

Citesc Paraclisul Maicii Domnului, care se citeste de fapt in fiecare zi a acestui Post. Continui cu cartea Sistemul Maestrului a lui Haanel.

O sa fac meditatie 15-20 de minute. O sa fac o fapta buna. Sunt pozitiva si asa voi ramane toata ziua. Nu uitati, este esential sa fiti pozitivi, primul lucru pe care il faceti cand v-ati trezit sa multumiti cu bucurie lui Dumnezeu pentru ziua noua pe care o incepeti, sa zambiti si sa va propuneti ca nimic sa nu va amarasca.

Spuneti-va o mantra inainte de a iesi din casa. Fie rostiti cu voce tare si convingere interioara acele cuvinte care va dau incredere in dvs. Insiva (gen sunt puternic, sunt destept, am succes, totul este in favoarea mea etc.), fie o mantra puternica de protectie care este Psalmul 22 al lui David (pe care eu il spun zilnic, de altfel).

Nu uitati, suntem ceea ce gandim! Iar Arsenie Boca spunea ca "mintea este ca o moara, ce pui dimineata in ea, aceea macina toata ziua!". Asa ca aveti grija la gandurile care va ocupa mintea...Sa aveti o zi fericita!”

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1.Pagina oficială Elena Udrea, 403 comentarii la postarea sa cu activitatea ei în ziua de ieri.

2.Pagina oficială Monica Luisa Macovei, 299 comentarii la următorul mesaj:

“Cer, din nou, Baroului Bucureşti să îl excludă de urgenţă pe Victor Ponta. Ponta nu mai poate fi avocat, pentru că a intrat în avocatură doar pentru că avea diploma de doctor în drept, fără să dea examen. Titlul de doctor i-a fost retras, aşa încât nu mai poate rămâne nicio o clipă în Baroul Bucureşti”.

3.Pagina oficială Gheorghe Piperea, 137 de comentarii la următorul mesaj:

“Sunt in vacanta la Eforie Nord. Dupa ce stau p-aci 4 nopti, ma duc in Apuseni vreo 6 nopti. Nu de alta, dar fiica-mea are buletin si nu prea si-a vazut tara. In ultimii ani am fost concediu in Europa sau in Arizona, SUA, unde s-a stabilit soacra-mea. Plus niste iesiri de uichend la Mamaia. Dupa evenimentele din ultima vreme, e timpul sa folosim aceasta "oportunitate" si sa ne intoarcem o vreme la noi insine. Se poate face turism si se pot reconstrui energiile si acilisea, la noi.
Peste cele 10 zile de vacanta, o sa vin cu neshte surprize. Desi s-ar putea sa vedeti o surpriza joi.
Baieti, I'm comin' for you”.

4.Pagina oficială Dacian Cioloş, 102 comentarii la următorul mesaj:

“Am primit multe mesaje în ultima vreme legate de modul în care se concretizează masurile de simplificare adoptate de Guvern cu aproape o lună în urmă, între care eliminarea copiilor legalizate, mai ales pentru înscrierea la şcoli şi universităţi. Prin iniţiativa de azi a Ministerului Educaţiei subliniem o dată în plus acest aspect: instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare. Astfel, vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente.
Cu siguranţă mai sunt multe de clarificat iar Guvernul şi ministerele lucrează constant pe acest pachet de măsuri. Drumul către debirocratizare nu este simplu şi trebuie parcurs în mod hotărât, cu paşii cei mai potriviţi”.

5.Pagina oficială Gabriela Firea, 100 de comentarii la următorul mesaj:

“Azi am avut prima intalnire cu noul Consiliu de Administratie al RADET, votat ieri de Consiliul General. Din pacate pentru bucuresteni, cei 8 consilieri generali PNL si cei 11 consilieri generali USB prezenti in sala (4 fiind absenti) NU au votat pentru stabilitatea acestei regii si buna ei functionare.
Le-am transmis membrilor C.A. RADET ca trebuie sa munceasca in interesul bucurestenilor si sa asigure apa calda si caldura (iarna) la parametri de civilizatie si confort.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    cui ii pasa? Dati naiba audientele serialelor, daca va mai doriti cititori

Trimite un comentariu

sus