Skip to main content

"Vederea" cu Iohannis de la Bâlea Lac, dezbateri aprinse pe Facebook

 
Foto: Facebook, Klaus Iohannis
Foto: Facebook, Klaus Iohannis

Fotografia cu preşedintele Klaus Iohannis de pe munte, de la Bâlea Lac, a stârnit dezbateri aprinse pe Facebook. Unii l-au felicitat că susţine turismul românesc, în timp ce alţii au spus că "imposibil să îţi permiţi" o astfel de vacanţă "cu un salariu minim pe economie si preturile care sunt".

Publicitate

Imaginea a adunat peste 2.700 de comentarii în weekend, potrivit unui monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Fotografia publicată în urmă cu două zile pe contul oficial de Facebook al preşedintelului României este însoţită de următorul mesaj:

"Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine, aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi!"

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis, 2724 comentarii la fotografia de la Bâlea Lac.

2. Pagina oficială Traian Băsescu, 410 comentarii la următorul mesaj:

"Victoraş...
Înţeleg că, încălzit de atmosfera voiculesciană de la Antena 3, în specifica-i inocenţă, Victor Viorel Ponta a propus să se ridice un Memorial al Crimelor Băsismului. Mă rog, fiecare cu propunerile lui.
Şi totuşi, Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului?
Că sunteţi mulţi, drăguţule, şi aţi reuşit să răspândiţi duhoarea voastră, a doctorilor plagiatori şi peste învăţământ, şi peste politicieni, şi peste parchete, şi peste poliţie, şi peste SRI etc, etc.
Ce zici, Victoraş, ai vrea să ai şi tu Memorial?"

3. Pagina oficială Traian Băsescu, 279 comentarii la următorul mesaj:

"Nu vă enervaţi, îmi spun şi eu o părere.
Trebuie să învăţăm împreună că respectarea drepturilor fundamentale stă la baza unei societăţi democratice şi că ele, drepturile fundamentale, nu sunt un lux, ci o condiţie obligatorie.
Nu-i apăr pe corupţi, dar apăr ce am construit cu preţul a două suspendări şi a unei opoziţii crâncene cu Parlamentul, şi, mai presus de orice, apăr statul de drept, singura soluţie ca ţara să progreseze.
Observ o campanie hotărâtă şi în acelaşi timp mincinoasă a gradaţilor din presă în a convinge că, în raport cu justiţia, Tăriceanu, Ponta sau Băsescu sunt totuna. Mai au puţin şi vor susţine în scrierile lor penibile că, de fapt, eu mi-am aranjat cu Tăriceanu suspendarea din 2007, iar suspendarea din 2012, plecând de la premisa „dogită” de sergent major executant, s-a făcut pentru că aşa m-am înţeles cu Ponta. Asta face, după mintea lor, ca astăzi, eu, Tăriceanu şi Ponta să luptăm împreună împotriva Justiţiei. Cât de penibili pot fi unii gradaţi din presă."

4. Pagina oficială Gabriela Firea, 237 comentarii la următorul mesaj:

"Azi e zi de mare sarbatoare : Schimbarea la fata a Domnului nostru Iisus Hristos. Doamne-ajuta tuturor!!"

5. Pagina oficială Victor Ponta, 209 comentarii la următorul mesaj:

"V-am spus deja - singurul lucru mai rău decât un guvern politic este un Guvern de "tehnocraţi" care visează să fie politicieni! Iar în 2017 vine nota de plată pentru noi toţi!

Faptul că tehnocraţii s-au dezbrăcat de haina "eleganţei" nepolitice şi au trecut la aroganţă, agresivitate şi jigniri (vezi declaraţiile la adresa lui Liviu Dragnea, Corina Creţu, a tuturor celor care îndrăznesc sa îi critice cu ceva) pentru mine nu este o surpriză! Mă aşteptam ca incompetenţa şi incapacitatea de a avea rezultate să degenereze în aşa ceva! Plus frustrările tipice celor veniţi prea repede şi prea sus în anumite poziţii! "

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    Si eu am fost acolo nu am cheltuit atat adevarat am fost mai multi

Trimite un comentariu

sus