Skip to main content

VIRALUL ZILEI. Dacian Cioloş: "Haideți să nu fim doar consumatori de victorii"

 
VIRALUL ZILEI. Dacian Cioloş: "Haideți să nu fim doar consumatori de victorii"
Foto: Facebook

VIRALUL ZILEI. Mesajul premierului Dacian Cioloş după eşecul Cătălinei Ponor la Jocurile Olimpice este viralul zilei. În mai puţin de 24 de ore, textul de susţinere a gimnaştilor români Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu a strâns un număr impresionant de share-uri, mesaje şi like-uri, pe Facebook. 

Mesajul prin care şeful Guvernului îi îndeamnă pe români să fie "suporteri adevăraţi" şi să le spune celor doi sportivi "că-i iubim pentru ceea ce sunt și ceea ce fac" a fost distribuit de aproape 2.000 de ori, în doar 19 ore de la publicarea lui pe reţeaua de socializare. Textul a mai strâns 17.000 de like-uri şi aproape 350 de mesaje. 

Publicitate

Postarea lui Dacian Cioloş pe Facebook:

"Cătălina Ponor știe să dăruiască atunci când câștigă, așa cum dăruiește și când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toți sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt și ceea ce fac.

Haideți să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevărați pentru toți aceia pentru care sportul este un mod de viață, este formator de caractere - uneori în condiții foarte grele, este fair-play și autodepășire.

Este momentul să recunoaștem că, după fiecare competiție, învățămintele trebuie să le tragem și noi, ca oameni chemați să-i susțină, să-i sprijine.

Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim și vă apreciem enorm, pentru că știm cât munciți și cât dăruiți pentru a ne reprezenta acolo și pentru a ne oferi momente de emoție și de bucurie."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu