Skip to main content

Weekend Adevărul apare mâine cu un supliment pentru Olimpiada de la Rio

 
Weekend Adevărul apare mâine cu un supliment pentru Olimpiada de la Rio

Ediția de weekend a ziarului Adevărul apare cu un supliment pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Weekend Adevărul se distribuie mâine cu un supliment gratuit dedicat Jocurilor Olimpice care se desfășoară la Rio în perioada 5-21 august. 

"Începând de vineri, 5 august, poți citi o analiză a sporturilor la care țara noastră participă și cine sunt cei mai reprezentativi români angrenați în competiții, programele sportivilor noștri împreună cu programul tv. De asemenea, în suplimentul gratuit, regăsești cele mai mari performanțe românești de-a lungul istoriei Jocurilor Olimpice, recordurile românești încă în vigoare, plus recordurile competițiilor", potrivit reprezentaților publicației Adevărul. 

Brazilia găzduiește începând de mâine cel mai mare eveniment sportiv care are loc o dată la patru ani. Rio de Janeiro este primul oraș sud–american în care se desfășoară Jocurile Olimpice de vară. La cea de-a 31-a ediție a evenimentului vor participa peste 10.500 de sportivi.

Publicitate

În plus, ziarul Adevărul va avea o secțiune specială pe site dedicată Olimpiadei, iar la emisiunile Adevărul Live, pe parcursul celor două săptămâni, invitații vor discuta cele mai importante evenimente din cadrul competiției.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu