Skip to main content

Alexandru Sassu, fost preşedinte TVR: "Am închis un capitol când am plecat din TVR. Nu e nimic de ascuns"

 
sassu
sassu

REACŢII. “Nu m-a chemat nimeni şi sper nici să nu mă cheme pentru că după şase ani nu pot să-mi amintesc totul în amănunt. Dacă mă cheamă mă duc. Nu e nicio problemă", a declarat pentru Paginademedia.ro Alexandru Sassu, fost preşedinte al TVR, în legătură cu demersul DNA de astăzi.

Publicitate

Reamintim că, astăzi, DNA a demarat o verificare a activităţii Televiziunii Publice din ultimii zece ani.

“N-am mai avut nicio legătură cu TVR-ul de când am plecat, în 2010. Nici nu mă interesează”, a spus Alexandru Sassu.

Întrebat dacă acum, când priveşte în urmă, îşi poate reproşa ceva, Alexandru Sassu a spus: “Nu am ce, eu am închis un capitol din momentul în care am plecat din TVR. Nu e nimic de ascuns”.

A fost chemat să daţi declaraţii în această anchetă?

“Nu m-a chemat nimeni şi sper nici să nu mă cheme că nu ştiu ce să le spun. Au trecut şase ani de atunci, este o perioadă foarte lungă”, a declarat Alexandru Sassu pentru Paginademedia.ro.

În plus, întrebat dacă a făcut vreun denunţ care să ducă la această anchetă a DNA, Sassu a răspuns negativ.

“Am văzut că a intrat în datorii infernale, nu ştiu de ce, doar am observat acest lucru. TVR este o instituţie super învechită ca activitate şi ca lege de funcţionare”, a mai spus Alexandru Sassu.

Alexandru Sassu a mai explicat faptul că în fiecare an Curtea de Conturi face verificări la toate instituţiile statului, fie că este vorba de verificări tematice sau de rutină. Acesta a precizat că pe perioada mandatului său aceste verificări au fost în regulă de fiecare dată.

Alexandru Sassu a fost preşedinte al TVR în perioada 2007-2010, fiind numit după demiterea lui Tudor Giurgiu. Sassu a fost numit de Parlament la propunerea PSD.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Hotii stiga hotii. Nu e nimic de ascuns domnule Sassu. Alt om al sistemului.

Trimite un comentariu

sus