Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Cazinoul din Constanța, readus la viață de o reclamă SONY. Zeci de mii de distribuiri într-o zi pentru Cristi China

 
VIDEO. “Ce nu au reușit autoritățile, a făcut Sony: a adus la viață Cazinoul din Constanța”. Un titlu care sintetizează ultima reclamă pentru un televizor 4K, pe care o vor vedea mai multe țări din Europa și care a atras zeci de mii de distribuiri într-o singură zi.
 
Materialul despre reclama Sony a fost scris de Cristian China Birta pe blog și a numărat, într-o singură zi, peste 20.000 de like-uri și share-uri pe Facebook fiind, de departe, cea mai distribuită postare din Blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. Până astăzi, articolul a depășit 25.000 de aprecieri pe rețeaua socială.

Înainte de detalii, reclama, de care se fac responsabili regizorul american Andre Stringer, agenția DDb berlin, 4.000 de baloane și peste 1.500 de kg de sclipici:

Irlanda, Marea Britanie și Germania vor vedea, în luna octombrie, reclama cu strălucirea redată a Cazinoului din Constanța. Mesajul: More Brilliance. More Beauty.

Publicitate

Din articolul lui Cristi China:

Alice Bottaro, director de creație DDB Berlin:

„Filmarea acestei reclame a necesitat săptămâni de pregătiri și un efort uriaș din partea partenerilor care s-au ocupat de efectele speciale și design de producție. Sclipiciul este un element cu care se lucrează foarte greu, mai ales că noi am vrut să prezentăm particulele în detaliu și în toată strălucirea lor. De asemenea, am fost norocoși să obținem o locație frumoasă: în timpul filmării am putut trăi experiența transformării cazinoului abandonat într-un loc plin de culoare și de viață.”

Fotograf de platou a fost un român, Alin Popescu.

”Am fost invitat recent de Sony pentru a participa la filmarea acestei reclame, în calitate de fotograf de platou. Am primit invitația cu entuziasm, datorită istoriei încărcate a locației și a conceptului inedit. Averi au fost câștigate și pierdute în acest loc, iar povești de dragoste s-au scris în apropierea cazinoului. Am luat parte la crearea unor cadre cu adevărat spectaculoase, care au readus strălucirea cazinoului din Constanța”, spune el.

TOPUL BLOGOSFEREI, joi, 22 septembrie

1. cristianchinabirta.ro, Ce nu au făcut autoritățile, a făcut Sony: a adus la viață Cazinoul din Constanța - 21478 like-uri & share-uri;

2. biziday.ro, Băi, mai terminați cu bluf-urile! - 1682 like-uri & share-uri;

3. eftimie.net, Ce s-a întâmplat, cu exactitate, la emisiunea lui Gâdea cu Olivia Steer - 1230 like-uri & share-uri;

4. lucianmindruta.com, De ce are rost să te lupți pentru știință, chiar dacă acum ies bani buni din ignoranță - 654 like-uri & share-uri;

5. tolo.ro, “Microbiolog: Statul nu vrea să recunoască faptul că ani de zile a greșit și a pus în pericol pacienții! - 562 like-uri & share-uri.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • De ce nu se fac donatii si pentru cazinoul din constanta cum se face pentru Cumințenia pământului cred ca ar atrage mai multi turisti decat Cumințenia pământului si ar costa mult mai putin.

Trimite un comentariu