Skip to main content

Cristina Trepcea, fost membru CNA, va prezenta o emisiune în direct pe Libertatea.ro

 
Cristina Trepcea
Cristina Trepcea

Cristina Trepcea, fost membru CNA şi psiholog, a anunţat că de săptămâna viitoare va realiza o emisiune în direct pe site-ul libertatea.ro. Ea va intra în direct cu cititorii site-ului deţinut de grupul Ringier.

Publicitate

"De luni pana joi, de la 22,00 si pana la miezul noptii voi fi in legatura directa cu cei care vor sa vorbeasca despre ce ii framanta. Cand intrebarile sau fricile te blocheaza, cand nu ai cu cine vorbi si simti ca nu iti gasesti locul, eu voi fi acolo pentu tine, vreau sa te ascult. Fara judecati si fara prejudecati", a scris Cristina Trepcea, în această seară, pe pagina ei de Facebook.

Trepcea a explicat şi modalitatea prin care cititorii site-ului libertatea.ro pot beneficia de consiliere din partea ei.

"Linia telefonica va fi deschisa non-stop, lasa-ti numele si numarul de telefon. Ulterior cineva din echipa emisiunii te va suna pentru a-ti comunica ora de intrare in direct.

Dupa 22,00 operatorul va reveni cu apelul, ne va face legatura si vom fi in direct impreuna. Daca doresti sa iti pastrezi anonimatul, asa se va intampla. Hai sa vorbim despre tine!"

Acesta nu este singurul proiect de media în care s-a implicat după ieşirea din Consiliul Naţional al Audiovizualui, în octombrie 2014.

Toamna trecută, Cristina Trepcea a intrat în echipa Itsy Bitsy unde a realizat timp de un sezon emisiunea "Psihotaclale", fiecare joi, între orele 21.30 şi 23.00, şi "Meditaţii pentru părinţi", un program înregistrat şi transmis zilnic la acest post de radio pentru părinţi şi copii.

Emisiunile Cristinei Trepcea nu se regăsesc în grila de toamnă anunţată, săptămâna trecută, de reprezentanţii Itsy Bitsy. Aceştia au precizat la momentul respectiv că încă se află în discuţii cu aceasta pentru noile programe.

Despre Cristina Trepcea

Cristina Trepcea a urmat studii de ştiinţe politice şi psihologie în România şi studii de jurnalism în SUA şi Irlanda. A fost jurnalist de radio, redactor la Pro TV, membru CNA timp de 12 ani, consilier în comunicare şi de 14 ani oferă suport ca trainer de parenting şi psiholog copiilor, adolescenţilor, părinţilor şi celor pasionaţi de dezvoltarea lor personală.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus