Skip to main content

De două ori pe săptămână Las Fierbinți și Atletico Textila. O dată reluare, o dată sezon nou

 
De două ori pe săptămână Las Fierbinți și Atletico Textila. O dată reluare, o dată sezon nou

Las Fierbinți și Atletico Textila vor avea câte două difuzări pe săptămână. Luni și marți în reluare, joi sezon nou. 

Publicitate

Las Fierbinți intră pe post și în serile de luni, de la ora 22.30, cu episoade în reluare (astăzi se dă episodul de săptămâna trecută, primul din seria a zecea). Joia, de la 20.30, intră pe post episoade noi.

Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinți, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Și soția lui, actrița Mirela Oprișor – Aspirina în Las Fierbinți – a ieșit din serial, după cum Paginademedia.ro a scris aici

În zilele de marți a fost "suplimentat" serialul Atletico Textila, tot cu episoade în reluare, de la ora 22.30. Episoadele noi sunt date joia, de la 21.30.

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Antena 1 are un show mai lung care devine lider pe comercial la 22:30, după încheierea show-ului de supraviețuire. Cu ajutorul reluărilor din Las Fierbinți și Atletico Textila, Pro TV încearcă să-și mențină fragilul avantaj pe comercial până la ora 23:30.
  • Eu aș fi băgat reluările de la ora 20.30 și programam, fără pauză publicitară între programe, ”Supraviețuitorul” de la ora 21.30 până la ora 23.00...sau până la 23.30 ca să acopere intervalul Chefilor de la A 1.

Trimite un comentariu