Skip to main content

Digi24.ro, relansat într-o formulă cu noi categorii. Dan Cristian Turturică s-a implicat în proiect

 
Digi24.ro, relansat într-o formulă cu noi categorii. Dan Cristian Turturică s-a implicat în proiect

Platforma de ştiri Digi24.ro s-a relansat. Începând de astăzi, site-ul televiziunii de ştiri a grupului RCS&RDS are un nou design, dar şi un conţinut diversificat. Trei secţiuni noi au fost adăugate site-ului: Opinii, Magazin şi Special.

Publicitate

"Design simplu şi intuitiv, structură clară, uşor de navigat, conţinut mai divers, secţiuni noi şi acces rapid la materialele video şi emisiunile Digi24 TV", spun oficialii postului într-un articol care vorbeşte despre schimbările aduse platformei digi24.ro.

Dan Turturică, coordonator al site-ului Digi24.ro, invitat într-unul din programele Digi24, a spus că noul site cuprinde "la fel ca şi până acum materiale video, emisiunile, înregistrările talk-show-urilor Digi tv, dar şi materiale concepute special pentru mediul online”.

"Avem de asemenea o realizare importantă şi anume secţiunea de Opinii în care nume importante, atât redactorii Digi tv, dar şi redactorii site-ului scriu analize, comentarii, realizează interviuri. Lor li se adaugă un număr foarte mare de comentatori internaţionali sau externi. Începând de mâine, cititorii din Digi24.ro se vor întâlni cu ilustraţiile lui Devis Grebu, unul dintre cei mai importanţi graficieni români, sau cu cronicile tv ale lui Radu Paraschivescu”, a mai spus Dan Cristian Turturică, la Digi 24.

Rubricile de ştiri, care în forma veche a site-ului erau desfăşurate în bara de meniu a paginii, au fost comasate într-o singură secţiune de „ştiri”.

Secţiunea Digi Vox, prin care se realizează contactul cu cititorii, a fost păstrată în structura platformei.

CONTEXT. Jurnalistul Dan Cristian Turturică coordonează platforma Digi24.ro de la sfârşitul anului trecut. Acesta a venit la Digi împreună cu încă şase oameni de la cotidianul România Liberă. Despre acest subiect Paginademedia.ro a scris AICI.

În decembrie 2015, HotNews.ro scria că venirea lui Turturică ar fi legată de un proiect "cu multe informatii proprii, nu unul care doar sa preia stirile televiziunii".

FOTO. Site vechi vs. site nou

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rau rau
    E catastrofala noua versiune pe mobil digi24.ro. Foloseam mult inainte, pacat...
  • dinca dinca
    Era si cazul sa fie implicat si Turturica avand in vedere ca a lasat romanialibera.ro la cel mai de jos nivel posibil ca trafic. Bravo! Specialistii care au confirmat facand pagube uriase la unitatile militare unde au activat trebuie implicati pe toate palierele, nu doar in mass-media, daca vrem o tara ca afara.
  • Me Me
    E varza noul site. Nu poti gasi decat zece stiri pe care le "recomanda" ei. Nu poti vedea toate stirile. E ca si cum n-are continut sau ca si cum cineva a facut prima data un site si s-a "jucat" putin pe acolo...Pacat, pe digi24.ro chiar te puteai informa
  • Nae Catavencu Nae Catavencu
    Oricum ar arăta tot cu audienta mică, rimează cu turturica si cu postul,, foști basisti reciclați,o goarnă oficială a puterii,stirile vor fi pe placul puteri,de ce sa citim?În prag de alegeri o ftuica de propagandă,sa vedem a cui a PNL sau a PSR sau cum se numește acum USB, politruci, cum spunea bossul..
  • Dacian Salam Dacian Salam
    M-am gandit sa renunt la BBC. Vorba aia, s-a relansat, si Turturica s-a implicat! Om sunt si eu, nu pot rezista tentatiei!
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Măi oameni buni, voi ați văzut cum defilezi prin situl acesta?
    Vizualizezi o știre și după ce ai văzut-o, dacă continui să faci scroll încari o nouă pagină.

    Am mai văzut asta în siturile de știri străine, spre exemplu Fusion.net.
  • an an
    era (inainte) un site ok, si care se asemana (asorta) cu postul de televiziune, acum arata urat
  • parerea mea parerea mea
    Cel puțin site ul pentru mobil este varza. Greu de urmărit, trebuie să accesezi meniul ca să vezi secțiunile, aspect saracacios. Vechea varianta nu era perfectă dar era de 5 ori mai digerabilă. Păcat!
  • Iuli Iuli
    @Geo, nu, nu doar la tine. Sectiune de comentarii a fost scoasa

    Mai bine lasau site-ul cum era, acum seamana cu Antena3.ro
  • geo geo
    Mi se pare mie că nu se mai pot comenta știrile de acolo...sau doar mie mi se întâmplă asta. Chiar s-a schimbat ceva pe siteul acela ? Nu am remarcat.
  • MariusONC MariusONC
    Păi d-aia arată așa, că s-a implicat Turturică în proiect. Site-ul arată nașpa rău, articolele puse aiurea, fonturi urâte, meniul alambicat.

Trimite un comentariu

sus