Skip to main content

O nouă producţie de realitate virtuală marca Discovery, filmată în România. Parte din conţinutul video, preluat de o televiziune din State

 
O nouă producţie de realitate virtuală marca Discovery, filmată în România. Parte din conţinutul video, preluat de o televiziune din State
Foto: castelulcorvinilor.ro

Discovery Channel, împreună cu Primăria Municipiului Hunedoara, anunţă realizarea unei noi producţii de realitate virtuală (virtual reality - VR) în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. 

Publicitate

Filmările vor avea loc în data de 3 octombrie, iar conținutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR și pe site-ul castelului, la finalul aceleiași luni, cu ocazia Halloween-ului.

"Ideea realizării materialului („Castelul bântuit”) a venit ca urmare a unei competiții interne, realizate de Discovery la nivel internațional. Din echipa care va realiza materialul vor face parte experți din Statele Unite, România și Marea Britanie", potrivit oficialilor Discovery Channel.

Destination America, una dintre televiziunile Discovery din Statele Unite, va prelua o parte din conținutul video realizat cu această ocazie – materiale de tip making of și interviuri cu echipa de filmare, precum și cu ghizii Castelului.

Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală și de Est:

“Mă bucur că țara noastră este o sursă constantă de resurse și inspirație pentru colegii din alte țări și că inițiativele de a realiza conținut aici sunt din ce în ce mai multe, mai ales după filmările recente pentru Harley and the Davidsons din România.

Vom continua să exploatăm această zonă, fie că vorbim de conținut video 360, VR, live, ficțiune sau documentare, pentru a satisface curiozitatea românilor despre lumea înconjurătoare.

Prin acest nou proiect avem șansa de a promova încă una dintre atracțiile României, legenda vie a Transilvaniei, așa cum este supranumit Castelul Corvinilor” a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală și de Est.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu