Skip to main content

Doi dintre fondatorii Profit.ro, în proces cu publisherul după ce au fost concediaţi

 
Doi dintre fondatorii Profit.ro, în proces cu publisherul după ce au fost concediaţi

Doi dintre fondatorii Profit.ro dau în judecată publisherul publicaţiei cu profil economic, lansat în urmă cu exact un an. Este vorba despre Ovidiu Tempea şi Cristi Popa, cei care au pornit alături de Oana Osman proiectul Profit.ro.

Publicitate

Cei doi au înregistrat pe 17 august câte o acţiune în instanţă împotriva societăţii Profit.ro Publishing. Cele două procese au ca obiect „contestaţie decizie de concediere” şi sunt înscrise la Tribunalul Bucureşti, potrivit informaţiilor de pe Portalul Intanţelor de Judecată.

Până acum, nu a fost stabilită un termen al procesului.

Restructurarea vine pe fondul neînţelegerilor dintre Ovidiu Tempea şi Cristi Popa, pe de o parte, şi o parte din acţionari, pe de altă parte.

Ovidiu Tempea şi Cristi Popa sunt şi acţionari ai site-ului Profit.ro (cu câte 10% din participaţii). Ce se întâmplă cu acţiunile lor? Vor fi preluate de acţionarii actuali?

"Se discută şi această variantă", a declarat pentru Paginademedia.ro Andreas Fuhrman, unul dintre acţionarii Profit.ro.

Despre restructurarea celor doi?

"Sunt momente în care trebuie să decidem ce este mai important pentru fiecare. Am decis, ne-am strâns mâinile, le-am mulţumit pentru colaborare şi fiecare a plecat mai departe", a declarat Andreas Fuhrman.

Proiectul Profit.ro a fost lansat pe 2 septembrie 2015, din echipă făcând parte Oana Osman, Cristi Popa şi Ovidiu Tempea.

Cristi Popa si Ovidiu Tempea au plecat din pozitiile de redactor sef si publisher. Oana Osman şi Thomas Dinca se ocupă acum de coordonarea redactiei.

În prezent, acţionarii site-ului sunt jurnaliştii Ovidiu Tempea, Cristi Popa şi Thomas Dincă şi oamenii de afaceri Andreas Fuhrman şi Paula Dobrescu. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Paula Dobrescu, fondatoarea agenţiei de turism dedicată segmentului corporate Business Travel, urmează să iasă din proiectul Profit.ro.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus