Skip to main content

Efecte după cutremur. Reporterii Digi 24, anunțați că vor face și ture de noapte

 
Efecte după cutremur. Reporterii Digi 24, anunțați că vor face și ture de noapte

Lipsa de reacţie a televiziunilor de ştiri în noaptea cutremurului de vineri noaptea începe să producă efecte. Şefii de la Digi 24 i-au anunţat în acest weekend pe reporteri că trebuie să lucreze şi noaptea, în ture.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, conducerea stației i-a informat pe șefii de secție de intenția de a se lucra noaptea, în ture.

Cei aproximativ 30-40 de reporteri de la secţiile politic, economic, social si eveniment ar urma să lucreze noaptea, prin rotație.

Ideea nu a fost bine primită de toată redacția postului de știri. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, discuțiile din interiorul redacției au vizat modul în care o astfel de decizie afectează fluxul de lucru al reporterilor de zi, dar și felul în care turele de noapte vor fi prevăzute în contracte. 

Conform informațiilor Paginademedia.ro, turele de noapte au început aseară, când un reporter a fost de serviciu. 

Citeşte şi:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Dupa Madalina Radulescu se pare ca o sa ii vina randul si lui Prelipceanu sa sara din schema. Oare s-a prins Teszari ca sunt pe ultimile locuri chiar si dupa 5 ani de emisie? Pacat de oamenii buni de acolo, care sunt tratati precum *** pe plantatie, la marea intreprindere corporatista RCS-RDS.
  • Se duce dracu si ultima farama de normalitate in tv-ul romanesc. Problema e ca majoritea angajatilor din digi 24 sunt expati de la Realitatea si Protv si sunt intr-un continuu conflict acolo.Se bat pe cascaval crezand ca o sa iasa la pensie de acolo.La cat de proasta e gasca lu prelipceanu la management, se vor duce in jos repede.Pe ala care facea singura emisiune buna l-au enervat de si-a luat plasa cu biziday si dus a fost...Sa vezi ce migreaza reporterii la Prima, o parte si aia vechi in bransa vor fugi la Intact.Ca Realitatea e vai steaua ei si dupa fazele cu insolventa, acolo se duc doar incepatorii...
  • Alo, domnu' Prelipceanu, luati bre modelul RTV-ului. Otevizati odata Digi24 pentru ca romanilor asta le place sa auda/vada la tv: soc si groaza, mesaje de panica care sa curga non-stop pe burtiera, titluri bombastice cat jumatate de ecran, barfe in direct, inmormantari in direct, can-can-uri etc. Cu asta se hranesc romanii devoratori de "stiri".
  • Hai sa ne intelegem. Digi24 a avut reporteri de noapte pe care ii platea cu 1000 de lei pe drepturi de autor. Normal că oamenii au plecat. Dar niciun reporter de eveniment/noapte nu vrea la Digi24. Doar telespectatorii mai au inca impresia ca Digi egal profesionalism. Realitatea e alta. Oamenii fug. Câți operatori au plecat în ultima perioadă?
  • Digi 24, TVR, RTV, Antena şi PRO TV au avut mereu echipe de reporteri de noapte. Nu acolo e buba. Nu au prezentatori de noapte.
  • adevarul e urmatorul: ieri a avut loc o sedinta cu conducerea RCS-RDS si sefii statiei. S-a sters pe jos cu Prelipceanu si gasca pentru ca Digi24 a stat prost pe audiente. Toate televiziunile au avut cresteri... mai putin Digi24. Explicatia lui Prelipceanu: reporterii sunt de vina, ca au program de primadone, ca mobilizare grea, ca nu au fost filmate materiale noaptea. Solutia: sa munceasca reporterii mai mult, sefii mai putin. Inca o lectie de jurnalism marca Digi24.
  • Normal ca nu le convine pentru ca nu vor primi spor de noapte. Spuneti-mi o televiziune privata, care da spor pentru orele lucrate noaptea.

Trimite un comentariu