Skip to main content

Experimentul "60 de zile după gratii" revine cu un nou sezon pe Crime + Investigation

 
Experimentul "60 de zile după gratii" revine cu un nou sezon pe Crime + Investigation

Experimentul "60 de zile după gratii" revine cu un nou sezon pe Crime + Investigation. Al doilea sezon, ce va avea premiera săptămâna viitoare, urmăreşte opt noi participanţi nevinovați ce pătrund în lumea penitenciarului Clark County din Jeffersonville, Indiana, în încercarea de a dezvălui adevărata lume din spatele gratiilor.

"Aceștia vor oferi o perspectivă mai profundă asupra problemelor de trafic de droguri, violență și corupție expuse în primul sezon al seriei", potrivit oficialilor Crime + Investigation.

Publicitate

Noul sezon are premiera marți, 4 octombrie, de la ora 22:00, pe Crime + Investigation.

Despre formatul acestui program de televiziune

“60 de zile după gratii” oferă o privire sinceră asupra vieţii de după gratii, din perspectiva unor oameni care nu au fost niciodată acuzaţi sau condamnaţi cu adevărat.

Din cauza corupţiei din acest penitenciar, şeriful Jamey Noel a conceput acest program fără precedent în care mai mulți voluntari trăiesc timp de 60 de zile printre deţinuţi fără ca gardienii, deţinuţii sau poliţiştii să le cunoască secretul, cu scopul de a scoate la lumina problemele locale și naționale din cadrul sistemului judiciar.

Peste 100 de camere de luat vederi au avut acces zi și noapte în cadrul închisorii, pentru a documenta fiecare mișcare a voluntarilor. Astfel, seria oferă telespectatorilor o privire directă asupra lumii periculoase din cadrul unui penitenciar, pe măsură ce participanții se adaptează în noul mediu.

Închisoarea Clark County din Jeffersonville, Indiana, este una dintre cele mai dure închisori din Statele Unite ale Americii, care găzduiește aproximativ 500 de deținuți, de la persoane condamnate pentru trafic de droguri, până la persoane aflate la primul delict sau condamnate pentru crimă, potrivit oficialilor postului de televiziune. 

Siguranța participanților a fost prioritară în cadrul experimentului, astfel că Șeriful Jamey Noel a implementat programul înainte ca primul grup de șapte voluntari să-și fi încheiat misiunea și înainte ca vreun membru al echipei penitenciarului să afle de program. Acest tip de abordare a făcut ca timpul petrecut de al doilea grup de voluntari în penitenciar să fie la fel de autentic și chiar mai șocant pentru ofițeri, în momentul în care au aflat de experimentul dublu din cadrul programului.

Primul sezon al seriei “60 de zile după gratii” a fost difuzat în peste 100 de teritorii din întreaga lume. Seria este produsă de Lucky 8 TV pentru A&E Network.

Producătorii executivi ai Lucky 8 TV sunt Gregory Henry, Kimberly Woodard şi Jeff Grogan, iar producătorii executivi ai A&E Networks sunt Elaine Frontain Bryant, Shelly Tatro, Drew Tappon şi Brad Holman.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu