Skip to main content

Gazdă nouă. Un actor la matinalul Radio România Cultural. Ce fac foştii prezentatori

 
Gazdă nouă. Un actor la matinalul Radio România Cultural. Ce fac foştii prezentatori

Actorul Dragoş Muscalu este noua gazdă a matinalului Espresso de la Radio România Cultural. El îi va înlocui pe foştii realizatori Diana Joicaliuc şi Dan Vasiliu, care s-au ocupat în sezonul trecut de emisiunea de dimineaţă.

Publicitate

Cu ce se vor ocupa foştii matinali? Dan Vasiliu şi Diana Joicaliuc vor coordona echipa care va realiza seria de documentare Storymania de la Radio România Cultural (RRC), difuzata de luni până miercuri, de la ora 16:00 la 16:30. Dan Vasiliu va fi şi coordonatorul departamentului de ştiri de la RRC.

Noul sezon al matinalului Espresso intră în grila de programe a postului Radio România Cultural de luni, 12 septembrie. Emisiunea este difuzată de luni până vineri în intervalul 7:15 - 9:00.

"Emisiunea matinală aduce la un loc evenimentele culturale şi subiectele care contează. Dragoş Muscalu, împreună cu echipa sa, le va spune ascultătorilor tot ce trebuie să ştie despre actualitatea culturală, iar recomandările lui pot fi o sursă de inspiraţie pentru programul zilnic", potrivit oficialilor Radio România Cultural.

Despre Dragoş Muscalu

Actorul Dragoş Muscalu are 35 de ani, a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti, este pasionat de improvizaţie şi a susţinut cursuri la facultăţile de teatru din Bucureşti.

A scris o lucrare de doctorat din România care tratează tema improvizatiei din punct de vedere ştiintific.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus