Skip to main content

GRILĂ. Cârcotaşii revin la Prima TV. Şi Horia Vîrlan, dar nu cu Cireaşa de pe tort

 
GRILĂ. Cârcotaşii revin la Prima TV. Şi Horia Vîrlan, dar nu cu Cireaşa de pe tort

Prima TV îşi lansează grila de toamnă săptămâna viitoare când mai multe programe ale postului revin cu sezoane noi. Echipa Cârcotaşilor, formată din Ioana Petric, Codruţ Kegheş şi Şerban Huidu, revine din 14 septembrie cu cel de-al 32-lea sezon.

Publicitate

Horia Vîrlan se întoarce pe post cu o emisiune culinară. Este juratul programului Mama mea găteşte mai bine, care va fi pe post pe fostul interval al emisiunii Cireaşa de pe tort, care l-a consacrat pe Vîrlan.

Printre emisiunile care vor intra pe post cu noi sezoane se mai numără Schimb de mame, Trăsniţii, La TV şi Dosarele DNA. Mai multe filme româneşti sunt programate în toamnă. Printre acestea, mult difuzatele BD-uri: BD în alertă, BD la munte şi la mare, BD intră în acţiune.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, detalii despre lansarea noilor sezoane ale producţiilor Prima TV

LUNI, 12 septembrie. Mama mea găteşte mai bine, show care îl are ca protagonist pe Horia Vîrlan, începe pe 12 septembrie. Emisiunea ajunsă la cel de-al treilea sezon va fi difuzată, de luni până vineri, de la ora 19.30.

Noul sezon va avea şi o noutate în privinţa formatului.

Horia Vîrlan: “În prim plan vom avea o lingură buclucaşă. Aceasta îmi dă posibilitatea să ofer o nouă şansă unei echipe care m-a impresionat. Astfel, aceasta poate reveni în emisiune pentru a lupta din nou. Totul este să mă convingă că merită lingura”.

MIERCURI, 14 septembrie. Emisiunea Cronica Cârcotaşilor, realizată în acest sezon de Ioana Petric, Codruţ Keges (Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu, va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

“Cronica merge înainte şi intră în al 32-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depăşească. Apropo de Teleenciclopedia! Veţi vedea că la lansare avem o idée interesantă despre cârcotatus amuzantus lolus care din cretacic face emisiuni de opinii” ne spune cârcotaşul suprem, Şerban Huidu.

VIDEO. Promo Cronica Cârcotaşilor

Reamintim că sezonul trecut, Şerban Huidu a revenit în calitate de prezentator al „Cronicii Cârcotaşilor“. Alături de acesta, la pupitrul emisiunii au mai stat Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, într-o serie de patru ediţii pe săptămână.

În primăvara acestui an, Cristian Hrubaru a plecat de la Cronica Cârcotaşilor spunând că motivul "este strict legat de programul încarcat" şi de "proiectele foarte mari" de la Rock FM.

DUMINICĂ, 18 septembrie. Ediţiile noului sezon Schimb de mame vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 20.30. Ca o noutate, titlul de "Prima Mamă" le va aduce protagonistelor emisiunii posibilitatea de a câştiga un premiu în valoare de 2.500 de euro. Câştigătoarele vor fi stabilite prin votul telespectatorilor.

VIDEO. Promo Schimb de mame

LUNI, 19 septembrie. Emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupţie şi a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA, revine în grila Prima TV pe 29 septembrie, de la ora 21.30.

SERIALE.

Serialul Trăsniţii va intra pe post din 26 septembrie. Noile episoade vor fi difuzate de luni până miercuri, de la ora 22.30. Printre personaje se numără, ca şi până acum, Pupăză, Ema, Gogoaşe şi Vandame.

Sitcomul La TV revine pe micile ecrane de joi, 29 septembrie.

FILME ROMÂNEŞTI.

Din grila de toamnă, la Prima TV fac parte şi serile filmului românesc când postul difuzează pelicule celebre din istoria cinematografiei autohtone.

Astă seară dansăm în familie, Grăbeşte-te încet, Crucea de piatră, Actorul şi sălbaticii, BD în alertă, BD la munte şi la mare, BD intră în acţiune, Asfalt tango şi Pădureanca sunt câteva dintre titlurile care vor rula toamna aceasta la Prima TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dacian Salam Dacian Salam
    Iti dai seama cate pile si influenta are ginerica, cand vezi ca emisiunea lui continua in ciuda omorurilor pe shosea si in audienta.
  • johhny bravo johhny bravo
    Deci, cum e domnu Huidu?
    "Am creat in ultimii ani un fenomen numit «Cronica Carcotasilor» de care sunt mandru si care trebuie sa continue fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim-plan la «Cronica» si asta din respect pentru victimele cumplitului accident."
  • johhny bravo johhny bravo
    Am citit o declaratie facuta de un Serban Huidu pe 24 octombrie 2011. Este acelasi?
  • maria maria
    astept cronica circotasilor, bafta multa dragi circotasi.manole, esti prost de bubui ***.
  • maria maria
    astept cronica circotasilor, bafta multa dragi circotasi.
  • manole manole
    huidu are acelasi caracter ca si basescu .face din nou *** *** .popor sarman cu duhul
  • Dorina Dorina
    De mult nu se mai uita lumea la Cronica huidului. Nu ii dau mai mult de 0.3-0,5 nu pt ca nu e Capatos( bebelusele sint precum crudutele) ci pt ca nu Huidu a ramas blocat in televiziunea anilor 2000. Si acum nu il mai ajuta nici vorbitul nici carisma. Nu stiu de ce insista si apoi spune ca pierde bani. E ca RealitateaTV care se face ca face tv.
  • Adi Adi
    Unde a fost si unde a ajuns( cazut) Prima!

Trimite un comentariu

sus