Skip to main content

GRILĂ. Cârcotașii revin la Prima TV. Și Horia Vîrlan, dar nu cu Cireașa de pe tort

 
GRILĂ. Cârcotașii revin la Prima TV. Și Horia Vîrlan, dar nu cu Cireașa de pe tort

Prima TV își lansează grila de toamnă săptămâna viitoare când mai multe programe ale postului revin cu sezoane noi. Echipa Cârcotașilor, formată din Ioana Petric, Codruț Kegheș și Șerban Huidu, revine din 14 septembrie cu cel de-al 32-lea sezon.  

Publicitate

Horia Vîrlan se întoarce pe post cu o emisiune culinară. Este juratul programului Mama mea gătește mai bine, care va fi pe post pe fostul interval al emisiunii Cireașa de pe tort, care l-a consacrat pe Vîrlan.

Printre emisiunile care vor intra pe post cu noi sezoane se mai numără Schimb de mame, Trăsniții, La TV și Dosarele DNA. Mai multe filme românești sunt programate în toamnă. Printre acestea, mult difuzatele BD-uri: BD în alertă, BD la munte și la mare, BD intră în acțiune.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, detalii despre lansarea noilor sezoane ale producțiilor Prima TV

LUNI, 12 septembrie. Mama mea gătește mai bine, show care îl are ca protagonist pe Horia Vîrlan, începe pe 12 septembrie. Emisiunea ajunsă la cel de-al treilea sezon va fi difuzată, de luni până vineri, de la ora 19.30. 

Noul sezon va avea și o noutate în privința formatului. 

Horia Vîrlan: “În prim plan vom avea o lingură buclucașă. Aceasta îmi dă posibilitatea să ofer o nouă șansă unei echipe care m-a impresionat. Astfel, aceasta poate reveni în emisiune pentru a lupta din nou. Totul este să mă convingă că merită lingura”.

MIERCURI, 14 septembrie. Emisiunea Cronica Cârcotașilor, realizată în acest sezon de Ioana Petric, Codruț Keges (Dezbrăcatu') și Șerban Huidu, va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30. 

“Cronica merge înainte și intră în al 32-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depășească. Apropo de Teleenciclopedia! Veți vedea că la lansare avem o idée interesantă despre cârcotatus amuzantus lolus care din cretacic face emisiuni de opinii” ne spune cârcotașul suprem, Șerban Huidu. 

VIDEO. Promo Cronica Cârcotașilor

Reamintim că sezonul trecut, Şerban Huidu a revenit în calitate de prezentator al „Cronicii Cârcotaşilor“. Alături de acesta, la pupitrul emisiunii au mai stat Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, într-o serie de patru ediţii pe săptămână.

În primăvara acestui an, Cristian Hrubaru a plecat de la Cronica Cârcotașilor spunând că motivul "este strict legat de programul încarcat" și de "proiectele foarte mari" de la Rock FM. 

DUMINICĂ, 18 septembrie. Edițiile noului sezon Schimb de mame vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 20.30. Ca o noutate, titlul de "Prima Mamă" le va aduce protagonistelor emisiunii posibilitatea de a câștiga un premiu în valoare de 2.500 de euro. Câștigătoarele vor fi stabilite prin votul telespectatorilor. 

VIDEO. Promo Schimb de mame 

LUNI, 19 septembrie. Emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA, revine în grila Prima TV pe 29 septembrie, de la ora 21.30. 

SERIALE. 

Serialul Trăsniții va intra pe post din 26 septembrie. Noile episoade vor fi difuzate de luni până miercuri, de la ora 22.30. Printre personaje se numără, ca și până acum, Pupăză, Ema, Gogoașe și Vandame.

Sitcomul La TV revine pe micile ecrane de joi, 29 septembrie.

FILME ROMÂNEȘTI. 

Din grila de toamnă, la Prima TV fac parte și serile filmului românesc când postul difuzează pelicule celebre din istoria cinematografiei autohtone.

Astă seară dansăm în familie, Grăbește-te încet, Crucea de piatră, Actorul și sălbaticii, BD în alertă, BD la munte și la mare, BD intră în acțiune, Asfalt tango și Pădureanca sunt câteva dintre titlurile care vor rula toamna aceasta la Prima TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci, cum e domnu Huidu?
    "Am creat in ultimii ani un fenomen numit «Cronica Carcotasilor» de care sunt mandru si care trebuie sa continue fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim-plan la «Cronica» si asta din respect pentru victimele cumplitului accident."
  • De mult nu se mai uita lumea la Cronica huidului. Nu ii dau mai mult de 0.3-0,5 nu pt ca nu e Capatos( bebelusele sint precum crudutele) ci pt ca nu Huidu a ramas blocat in televiziunea anilor 2000. Si acum nu il mai ajuta nici vorbitul nici carisma. Nu stiu de ce insista si apoi spune ca pierde bani. E ca RealitateaTV care se face ca face tv.

Trimite un comentariu