Skip to main content

Lucian Mîndruţă se întoarce la emisiunea de dimineaţă de la Digi FM

 
Lucian Mîndruţă se întoarce la emisiunea de dimineaţă de la Digi FM

Jurnalistul Lucian Mîndruţă revine luni cu emisiunea "Interactiv" în grila Digi Fm. Acesta va intra în direct la postul de radio al grupului RCS&RDS, de luni până vineri, între 10.00 şi 12.00.

Publicitate

“Interactiv e prima emisiune pe care o fac cu materialul clientului. 10% gura, 90% urechi. Si-acolo puteti spune tot ce vreti: in soapta sau cu voce tare. Indignat sau calm. Fericit sau distrus. Bine sau rau. Cum e lumea, asa e si emisiunea. Si-n fiecare zi vorbim despre ce se intampla, fara sa ne ascundem dupa degete” spune Lucian Mîndruţă, realizatorul emisiunii "Interactiv".

Matinalii Bogdan Miu şi Cătălin Striblea au revenit deja din vacanţă

Programul matinal de la Digi FM, difuzat între orele 7.00 şi 10.00, a început deja sezonul cu Bogdan Miu şi Cătălin Striblea.

Cei doi realizatori au intrat pe post luni, 29 august, când şi-au reluat locurile în studioul matinalului de la Digi FM. Săptămâna aceasta emisiunea "Prima ediţie" a început la ora 7.00, cu o jumătate de oră mai târziu şi s-a încheiat la ora 10.00. De săptămâna viitoare cei doi vor intra în direct, ca de obicei, la ora 6.30, de luni până vineri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus