Skip to main content

Mihai Bendeac, băiat de oraş într-un nou serial la Antena 1

 
Mihai Bendeac, băiat de oraş într-un nou serial la Antena 1

Antena 1 pregăteşte lansarea unui nou serial cu Mihai Bendeac în prim-plan.

„Băieţi de oraş” va fi lansat în această toamnă şi îi va avea în distribuţie Mihai Bendeac şi pe actorii cu care acesta a lucrat la „În puii mei”. Serialul va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

Publicitate

Serialul va fi difuzat la Antena 1 în continuarea emisiunii „În puii mei” şi va parodia viaţa „băieţilor de oraş”.

“Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor”, a declarat Mihai Bendeac.

Actorul a postat săptămâna trecută un mesaj pe Facebook prin care şi-a exprimat admiraţia faţă de colegii din distribuţia serialului „Băieţi de oraş”:

„Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă.

Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu', țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul.

Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial”, a scris Mihai Bendeac pe pagina personală Facebook.

UPDATE. Actori Băieți de oraș, sezonul doi: 

Roby Roberto – Mihai Bendeac
Malone - Vlad Drăgulin
Gina – Anca Dinicu
Daniela – Lorena Luchian
Renatta- Doina Teodoru
Dorian- Cosmin Nedelcu
Bălan – Alexandru Bogdan
Roboțelu’- Dragoș Dumitru 

GALERIE FOTO.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu