Skip to main content

Mihai Găinușă a ieșit din proiectul TVH. Rămâne pe Radio Seven

 
Mihai Găinușă a ieșit din proiectul TVH. Rămâne pe Radio Seven

Mihai Găinușă a ieșit din proiectul TVH, televiziunea deținută de Fundația România de Mâine și Universitatea Spiru Haret. El urma să se ocupe de relansarea stației, în această toamnă, dar și de o serie de emisiuni.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, postul TV nu a avut resurse și nu a putut susține din punct de vedere financiar propunerile lui Mihai Găinușă pentru relansarea stației, motiv pentru care realizatorul a ales să se retragă din proiect.

Mihai Găinușă vă rămâne în continuare la matinalul de la Radio Seven, post ce face parte din trustul Mass Media România de Mâine. 

Octavian Păscuț - Mistrețu rămâne în proiectul TV în calitate de producător general

În primăvara acestui an, Găinușă declara pentru Paginademedia.ro, că se va ocupa de relansarea postului programată pentru această toamnă, în calitate de consultant editorial, și că va realiza o serie de emisiuni, printre care "cel mai probabil un late-night săptămânal".

Mihai Găinușă, în martie 2016, pentru Paginademedia.ro:

"Din toamnă, TV H va fi, practic, o altă televiziune. Voi face și o serie de emisiuni la TV H. Cel mai probabil un late-night săptămânal. Ne propunem să facem o televiziune pentru persoanele cu IQ pozitiv. Ca profil, va fi o televiziune culturală soft. Nu gen TVR Cultural, ci mult mai digerabilă, adaptată anului 2016. Vor fi multe emisiuni cu bloggeri, programe de film, sport, ecologie sau documentare", a detaliat Mihai Găinușă pentru Paginademedia.ro, în primăvara acestui an.

Întrebat atunci dacă postul își va păstra denumirea de TVH, Găinușă a punctat "Eu aș spune că nu".

Reamintim că astăzi TVH a primit aprobarea CNA de a-și modifica structura de programe, în sensul creșterii procentului de informații și scăderii celei din zona de educație, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu