Skip to main content

Oficialii TVR: DNA desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare ce vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani

 
tvr
tvr

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, astăzi, conducerii Senatului, printr-o adresă oficială, copii ale rapoartelor întocmite de comisiile parlamentare de anchetă privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune (SRTV) din perioada 2005- 2015, scrie News.ro.

Publicitate

Ce spune conducerea TVR?

"În virtutea transparenţei pe care actuala conducere a TVR doreşte să o promoveze în privinţa activităţii televiziunii publice, informăm atât publicul telespectator cât şi pe reprezentanţii mass-media că Direcţia Naţională Anticorupţie desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare.

Această acţiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiţii", spun reprezentanţii TVR, prin intermediul serviciului Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că de la Senat şi Camera Deputaţilor s-au cerut documente, iar de la sediul TVR au fost ridicate documente legate de achiziţii publice făcute de instituţie. Potrivit surselor citate, aceste activităţi au avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Este vorba despre verificarea achiziţiilor făcute pe parcursul mai multor ani, au precizat sursele judiciare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Chelule, taci si pupa sistemul, valorosule. De ce am plecat cu totii la digi? Ca sa ramai tu sigurul regizor al mgs-ului. Mare durere.
  • Chelu de la montaj Chelu de la montaj
    Dygi, Sssssssst! N-o trezi pe numita Pila Livia. Poate doarme si scapam si noi macar de data asta de doza de venin. Asta daca-si musca limba, moare intoxicata.
  • lara lara
    DNA trebuie sa isi faca birou la TVR.Sa cerceteze cu atentie finantarile Cerbului de Aur, proiectul... de suflet al actualei directoare Irina Radu. Si casa ei din Cotroceni aparuta dupa Cerb. Sper ca nu au disparut hartiile, in buna traditie romaneasca, adica sper ca nu s-au distrus chiar toate!
  • Horea Horea
    Acum sa-i vad pe "baietii destepti" care s-au perindat, fara MILA banului public, pe la conducerea TVR! Mi-ar placea o celula de penitenciar cu Giurgiu, Lazescu, Sassu si mai ales ... STELICA! Chiar si pentru 30 de zile.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Zi-ne doamna doctor in litere, despre conducerile care s-au perindat prin TVR. Ca tot le stii tu pe toate. Descarca-te nervos..............

Trimite un comentariu

sus