Skip to main content

Carla's Dream, din nou în "playlist-ul" CNA. Piesele Sub pielea mea şi Acele, luate în discuţie

 
Foto: Libertatea.ro
Foto: Libertatea.ro

Două dintre piesele Carla's Dreams, "Sub pielea mea" şi "Acele", au ajuns din nou pe masa CNA. Potrivit ordinii de zi, membrii Consiliului vor analiza mâine mai multe reclamaţii primite pentru videoclipul melodiei care are drept refren "Hop, eroina mea" şi piesa "Acele", pentru care Monica Gubernat a cerut o monitorizare.

Publicitate

Carla's Dreams nu este pentru prima dată în atenţia Consiliului Naţional al Audiovizualului. În primăvara acestui an, forul audiovizualului a analizat videoclipul şi versurile piesei Sub pielea mea. Concluzia? Clipul, deşi abundă în imagini cu tentă erotică, fapt reclamat şi de telespectatori, a fost analizat de Consiliu mai ales din perspectiva mesajului, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Un membru CNA a avut o problemă cu refrenul - Of, eroina mea - care, a spus oficialul, se înţelege greşit (heroina), drept pentru care "promovează consumul de droguri".

În şedinţa CNA de la finalul lunii mai, membrii Consiliului nu au ajuns la o decizie, motiv pentru care Monica Gubernat a propus raportarea subiectului pentru o şedinţă viitoare a cerut şi o monitorizare pentru videoclipul "Acele".

Clipul "Sub pielea mea" al trupei Carla's Dreams a ajuns în discuţia CNA după ce subiectul a fost pe ordinea de zi a mai multor şedinţe. Clipul a atras mai multe sesizări din partea telespectatorilor, care criticau imaginile prea „deocheate”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mileu mileu
    Deci in piese se vorbeste despre "acele" , despre "sub piele" iar tu vrei sa intelegem eroina in loc de heroina ?

    Uau .
  • mel mel
    acum, dupa ce aceste videoclipuri au peste 60 de milioane de vizualizari pe youtube, ce-i drept, monitorizarea CNA conteaza enorm... pierdere de vreme pe bani.
  • Iuli Iuli
    CNA-ul in loc sa-si vada de treaba de la TV in care se promoveaza violurile, prostitutia, manelele, copii care au acces la filme pentru adulti, ei au treaba cu Carla's Dreams, daca nu le place melodia si adora manelele, sa fie obiectivi, nu subiectivi!

    Iar daca ei inteleg heroina prin EROINA, le dau un sfat: sa mearga la medic.

    Iar daca CNA-ul considera ca piesa este deochiata, atunci aceasta piesa cum e:
    https://www.youtube.com/watch?v=waU75jdUnYw ??? EDUCATIVA?


    Monica Gubernat, da-ti demisia, esti inutila.

Trimite un comentariu

sus