Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Ponta, la un pas de excludere din Barou”

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Ponta, la un pas de excludere din Barou”

Victor Ponta este aproape să fie exclus din Barou după ce i s-a retras titlul de doctor în drept, povestea vieţii „Brokerului fugar” Cristian Sima din EVZ şi problema femeii din România, încă victimă a violenţei domestice, sunt câteva dintre subiectele cu care au ieşit astăzi în prima pagină ziarele.

Publicitate

Adevărul scrie în deschiderea ediţiei de azi despre situaţia în care se află Victor Ponta, în pericol de a fi exclus din Barou, după ce a rămas fără titlul de doctor în drept.

Conform cotidianului, „Baroul Bucureşti a amânat luarea unei decizii în privinţa solicitării Monicăi Macovei, care a cerut ca Victor Ponta să fie exclus din Barou după ce i-a fost retras titlul de doctor, care i-a asigurat intrarea în colegiul avocaţilor, fără examen. Specialiştii cred că acestea sunt ultimele zile ale lui Ponta în Barou.”

România liberă deschide numărul de azi cu un subiect considerat delicat şi care nu face o imagine prea bună ţării noastre: „Femeia, victimă în România barbară”

„Violenţa domestică e în continuare o problemă gravă în România. Guvernul vrea să adopte mai multe măsuri care ar trebui să reducă fenomenul. ONG-urile nu cred că schimbarea se va produce curând”, conchide cotidianul.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Evenimentul zilei publică în prima pagină de azi un interviu cu „mărturiile brokerului fugar Cristian Sima”, legate de viaţa acestuia. „Cum a ajuns copilul cu educaţie hitleristă din Olteniţa să învârtă sute de milioane de euro la Bursă”, scrie EVZ în deschiderea ziarului.

Click!:Turda: 'Lucia mă îmbolnăvea de nervi'”.

“'Bine că am scăpat de beleaua de pe cap', ne-a declarat cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, la două luni de când s-a despărţit de mama Alinei Puşcaş. Interpretul rupe tăcerea şi face declaraţii în exclusivitate pentru Click!, despre femeia cu care a trăit timp de cinci ani”, scrie tabloidul pe prima pagină de azi.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus