Skip to main content

PRESA DE AZI. Miliarde luate „cu japca” şi legi cu dedicaţie

 
PRESA DE AZI. Miliarde luate „cu japca” şi legi cu dedicaţie

Miliardele de lei luate „cu japca” de Fisc, conform spuselor fostului secretar de stat în Ministerul Finanţelor şi legile cu dedicaţie pentru Biserică date de Bogdan Olteanu, potrivit cotidianului Libertatea, printre subiectele ediţiilor printate de azi.

Publicitate

Evenimentul zilei titrează în ediţia de azi: „Gabriel Biriş face acuzaţii grave: Fiscul a luat 'cu japca' miliarde de lei de la firme, înainte de alegeri”

Conform Evz, „fostul secretar de stat în Ministerul Finanţelor, Gabriel Biriş, face, într-un interviu acordat revistei Capital, dezvăluiri senzaţionale. El acuză fosta guvernare că a dus un adevărat 'armaghedon' împotriva firmelor româneşti, cu execuţii pe motive inexistente.”

Libertatea scrie în deschiderea ediţiei de azi despre legile iniţiate şi promovate de Bogdan Olteanu, în favoarea BOR.

Cotidianul titrează în prima pagină de azi: „A dat două legi cu dedicaţie pentru Biserică”

„Legile prin care BOR primeşte proprietatea asupra imobilelor aflate în folosinţă şi poate cere retrocedarea pădurilor au fost iniţiate şi promovate de Bogdan Olteanu, şef al Camerei Deputaţilor la vremea respectivă”, scrie Libertatea.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele din presa scrisă de azi:

Adevărul: „PSD şi PNL ţin cu dinţii de politizarea şcolii”

Conform cotidianului, „încercarea senatoarei PSD Ecaterina Andronescu de a amâna până în vara viitoare concursul pentru directorii de şcoli ascunde şi interesul liberalilor, care pe faţă spun nu, dar pe ascuns votează contrariul.”

România liberă: „Ponta şi Ghiţă, printre sabotorii bugetului U.E.”

„Fostul premier şi ceilalţi chiulangii din Parlamentul României au blocat timp de un an adoptarea unei directive europene. Alegătorii români s-au obişnuit cu absenteismul parlamentarilor de la Bucureşti, cu faptul că, de exemplu, deputaţii Victor Ponta (10 absenţe doar într-o lună) şi Sebastian Ghiţă (12 absenţe în aceeaşi lună) preferă un meci de baschet în locul participării la 'plictisitoarele' şedinţe din Casa Poporului”, scrie RL în deschiderea ediţiei de azi.

Gazeta sporturilor: „Lider slim”

„Steaua e pe primul loc, la 5 puncte distanţă de Dinamo, dar se chinuie la fiecare meci. În afara golului marcat de firavul Florin Tănase, roş-albaştrii au mai avut o singură ocazie în faţa ultimei clasate”, scrie GSP.

Click!: „Urcă pe funii să se roage la Arsenie Boca”

„Doar cu credinţă poţi să ajungi aici. La 1600 de metri altitudine, în inima Munţilor Făgăraş, se află grota săpată de însuşi Arsenie Boca, unde venea să se roage, să mediteze, să-l găsească pe Dumnezeu. Acum, pelerinii vin de la mii de kilometri distanţă, urcă pe scări improvizate sau direct pe frânghii, ca să ajungă la chilia celui numit Sfântul Ardealului”, conchide ziarul tabloid.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Ce audienta au facut televiziunile din top 3 cu: "Piratii din Caraibe" (ProTV) vs. Furios si iute 4 (Antena1) vs. Bravo ai stil (Kanal D) ?

Trimite un comentariu

sus