Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: „Îngerul copiilor bolnavi. Povestea doctorului Pesamosca”

 
PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: „Îngerul copiilor bolnavi. Povestea doctorului Pesamosca”

Povestea doctorului pediatru Alexandru Pesamosca din Weekend Adevărul şi „coincidenţele” petrecute după vizita fostului premier britanic, Tony Blair, în România, din Evenimentul zilei, printre subiectele ediţiilor de azi din print.

Publicitate

Ediţia de weekend a cotidianului Adevărul deschide cu povestea doctorului Alexandru Pesamosca, titrat în prima pagină ca fiind „îngerul copiilor bolnavi”.

Weekend Adevărul titrează: „Îngerul copiilor bolnavi. Povestea doctorului Pesamosca

„Alexandru Pesamosca a fost un titan, un geniu. Opera pe bandă rulantă şi nu se odihnea până nu se asigura personal că micuţii pecienţi au cea mai bună îngrijire. Nu făcea nicio deosebire între copiii de bani gata şi cei nevoiaşi”, scrie în ediţia de azi Weekend Adevărul.

Evenimentul zilei notează în deschiderea ediţiei de azi că „Înainte de Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu a schimbat echipa de negociere cu KazMunaiGaz, după vizita lui Blair în România”

Conform Evz, „după ce s-a întâlnit la Bucureşti cu fostul premier britanic, prim-ministrul de atunci, Mihai Răzvan Ungureanu, a desemnat MAE să conducă, în locul Ministerului de Interne, tratativele pentru recuperarea creanţelor Rompetrol.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte de azi din presa tipărită:

România liberă: „DIPI acuză: bani negri şi la SRI

Cotidianul scrie în deschiderea ediţiei de azi că „scandalul cheltuielilor ilegale de la Ministerul de Interne face o victimă colaterală de calibru: Serviciul Român de Informaţii.

În rechizitoriul DNA prin care fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost trimis în judecată pentru achiziţia unei limuzine din banii Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă apare negru pe alb o informaţie surprinzătoare, respectiv că şi în SRI se fură din fondurile operative.”

Libertatea: „Escapadă de 40.000 de euro la Bucureşti

„Mike Tyson şi-a organizat în secret o megadistracţie de trei zile în România. Deşi nici organizatorilor nu le este foarte clar motivul vizitei, starul boxului mondial va fi aşteptat cu servicii de cinci stele, chefuri în cele mai în vogă cluburi şi o selecţie din cele mai frumoase fete de pe la noi”, notează cotidianul în prima pagină de azi.

Click!: „Uite cum sare la bătaie cofetarul-vedetă de la ProTV!

„La televizor numai zâmbet, în realitate cu totul alt om: răzbunător şi agresiv. Tudor Constantinescu, fostul jurat al emisiunii 'Bake Off ', a lăsat dezastru în urma lui după ce a părăsit clădirea închiriată în care era restaurantul 'Chocolat'. Camerele de supraveghere din local l-au surprins pe cofetar când îl agresa şi înjura pe proprietarul spaţiului”, scrie tabloidul în deschiderea ediţiei de azi.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus