Skip to main content

Programe adaptate la ziua de doliu naţional: Finala Plasa de stele, mutată duminică. TVR a scos două emisiuni

 
Programe adaptate la ziua de doliu naţional: Finala Plasa de stele, mutată duminică. TVR a scos două emisiuni

Unele televiziuni, care aveau în grilă programe ce nu erau în concordanţă cu solemnitatea zilei de mâine când a fost declarat doliu naţional, şi-au modificat programul.

Publicitate

Astfel, Antena 1 a amânat pentru duminică finala emisiunii "Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor" şi a înlocuit programul În puii mei cu un film.

TVR 1 renunţă mâine la emisiunea Marinei Almăşan, Ne vedem la TVR, şi la transmisiunea Festivalului Internaţional de folclor "Cântecele Munţilor".

Ce vor difuza cele două posturi în locul programelor anulate

ANTENA 1.

Antena 1 avea mâine, de la ora 20.30, finala emisiunii prezentate de Dan Negru, Plasa de stele - Răzbunarea Vedetelor. Ca urmare a doliului naţional declarat în memoria victimelor cutremurului din Italia din data de, televiziunea a înlocuit acest program cu filmul Curierul 3. Emisiunea de divertisment a fost reprogramată duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00.

Tot mâine mai figura în grilă emisiunea În puii mei, de la ora 22.15. Şi acest program a fost înlocuit tot cu un film: Specialistul.

TVR 1

Postul public a programat în locul emisiunii Ne vedem la TVR, difuzat în mod normal de la ora 17.00, o redifuzare a Garantat 100%, care îl are ca invitat pe Andrei Vieru, compozitor şi matematician.

În grila de seară de mâine, TVR 1 urma să difuzeze de la ora 21.10 Festivalul International de folclor "Cântecele Munţilor". Acest program a fost înlocuit cu filmul Mirajul vieţii (SUA 1959).

CNA le-a reamintit posturilor de radio şi televiziune că trebuie să-şi adapteze programele la ziua de doliu naţional

Consiliul Naţional al Audiovizualului reamintit astăzi posturilor de radio şi televiziune, printr-un comunicat de presă, faptul că au obligaţia de a-şi "adapta programele pentru a respecta doliul naţional din România, pe 2 septembrie".

”Ca urmare a Hotărârii Guvernului nr. 607 din data de 31.08.2016 prin care ziua de 2 septembrie 2016 a fost declarată zi de doliu naţional pe teritoriul României în memoria cetăţenilor români decedaţi în urma cutremurului din Italia din data de 24 august 2016 şi în semn de solidaritate cu poporul italian, Consiliul Naţional al Audiovizualului reaminteşte posturilor naţionale de radio şi de televiziune obligaţia de a-şi adapta programele în mod corespunzător”, spune CNA.

Guvernul României a anunţat, ieri, că ziua de vineri, 2 septembrie, a fost declarată zi de doliu naţional pe teritoriul României, în memoria victimelor cutremurului care s-a produs în Italia săptămâna trecută. În calamitatea din 24 august şi-au pierdut viaţa 11 români.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    De ceva vreme, din păcate, avem cam multe și dese zile de doliu național.

Trimite un comentariu

sus