Skip to main content

VIDEO. Serialul Trăsniții revine la Prima TV. Ce spun actorii despre noul sezon

 
VIDEO. Serialul Trăsniții revine la Prima TV. Ce spun actorii despre noul sezon

Serialul Trăsniții, care se produce în România de 13 ani, revine de mâine la Prima TV. Noul sezon va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 22.30.

Actorul Grig Chiroiu, interpretul lui Pupăză G. Grigoraș:

“Noul sezon aduce personaje noi, schimbări locative, familiale, conjugale și de personalitate și, bineînțeles, comedie din belșug, că doar nu ne-am pierdut simțul umorului. Ba chiar, simpaticele personaje au solutii punctuale pentru neajunsurile istorice. Coana Frosa, de exemplu, a găsit rezolvarea situației refugiaților din Europa. Să vină toți la ea la Belciugatele, să facă împreună agricultura bio!”

Publicitate

Livia Taloi, interpreta Emei, spune că noul sezon o duce în copilărie:

“Anumite evenimente din serial ne duc la casa babei și eu știu ce înseamnă o sapă pentru că mi-am petrecut toate vacanțele la bunici și toată lumea trebuia să muncească. În schimb nu îmi plăcea deloc să culeg prunii și mai bine mă trimiteai la sapă decât la cules de prune”. 

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoașe în serialul Trăsniții:

“În noul sezon personajul meu are o schimbare de 180 de grade pentru că din băiatul bun la toate devine varianta sa cea mai rea.” (vezi video aici)

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Și-or fi primit banii restanți sau lucrează tot de plăcere?

    Mie nu mi-a plăcut niciodată serialul acesta, însă am surprins-o odată și pe mama uitându-se la un episod, și m-a rugat să nu o judec, să o las să-și facă o plăcere vinovată.
  • de curiozitate,se mai uita cineva la ei?
    O audienta ceva din ultimele sezoane? stirea asta o puteam afla de pe situl Prima tv.

Trimite un comentariu