Skip to main content

Surpriza serii: Postul de nișă Paramount, locul patru pe comercial cu clasicul Academia de Poliție

 
Surpriza serii: Postul de nișă Paramount, locul patru pe comercial cu clasicul Academia de Poliție

ALTERNATIVĂ. Surpriza serii de luni a venit de la Paramount, un post de film. Într-o seară la intersecție directă cu Supraviețuitorul și cu Chefi la cuțite, canal de nișă a fost pe locul patru pe publicul comercial, una dintre cele mai bune (dacă nu cea mai bună) din istoria postului în România.

“Vinovat” pentru locul obținut de Paramount este clasicul Academia de poliție. Paramount a difuzat prima parte a celebrei serii de comedii, care a fost realizată în 1984.

Publicitate

Pe scurt, cum au stat cifrele:

COMERCIAL. Cea mai bună poziție a filmului dat între orele 20.30 și 22.30 a fost pe publicul comercial: 65.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani au ales filmul.

Police Academy a fost după Antena 1 (aproape jumătate de milion pe acest target), dar peste Acasă TV, DigiSport, Național, Prima TV, TVR 1 și toate canalele de știri.

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, 215.000 de români au ales Academia de Poliție de pe Paramount. Filmul a fost pe poziția a noua (mult peste performanța normală a stației), peste Prima TV, Happy Channele, ProCinema, Acasă TV, Antena Stars și Realitatea TV.

URBAN. Loc bun și la orașe: poziția a opta, cu 130.000 de telespectatori în mediul urban.

Audiențele posturilor TV pe intervalul 20.30-22.30, în care Academia de Poliție s-a intersectat cu Supraviețuitorul și cu Chefi la cuțite, aici

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • De curiozitate, am cercetat ieri programul postului. Filme bune si bunicele prafuite de vremuri, reredifuzate de alte televiziuni - in special de Pro - pe care le reiau si ei...saptamana asta difuzeaza toata seria Academia...
  • Eurosport România are o emisiune în fiecare luni seară, la ora 20.30. Este prima emisiune realizată de Eurosport din studioul de la București. aveți cumva audiențele?

Trimite un comentariu