Skip to main content

TVR solicită CNA acordul pentru grila de toamnă. Mai multe ştiri pe TVR 1 şi TVR 2

 
TVR solicită CNA acordul pentru grila de toamnă. Mai multe ştiri pe TVR 1 şi TVR 2
Foto: tvr.ro

Conducerea Televiziunii Române a depus la CNA o solicitare de modificare a structurii serviciilor de programe pentru posturile sale (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional - TVR Moldova şi Studiourile Teritoriale Craiova, Timişoara, Tg. Mureş şi Iaşi).

Publicitate

Motivul? Postul public se pregăteşte să lanseze grila de toamnă, care va fi diferită în privinţa procentele pe tipurile de programe, faţă de cele declarate în prezent la CNA.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, TVR 1 şi TVR 2 vor difuza mai multe programe de informaţii. Principalul post public va introduce în grila sa două noi buletine de ştiri. Și TVR 2 îşi va modifica programul privind principalele jurnale de ştiri.

Dacă până acum în grila TVR 2 apar buletine de ştiri de la 12.00, 15.00, 18.00 şi 22.00, după modificarea grilei, principalul "Telejurnal" al postului va rula pe post de la ora 19.00.  

Reamintim că spre finalul lunii iulie, Consiliul de Administraţie al TVR a votat strategia TVR pe următorii ani, care prevedea inclusiv modificarea profilului celor trei canale publice cu acoperire naţională, TVR 1, TVR 2 şi TVR 3.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, unul dintre canale va fi transformat în post de știri, iar TVR 3 va deveni o televiziune cu programe culturale, educative și regionale. Practic, TVR 3 ar prelua zona de cultură, care în prezent este la TVR 2.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu