Skip to main content

Un nou sezon "România, te iubesc" începe la finalul săptămânii viitoare

 
Un nou sezon "România, te iubesc" începe la finalul săptămânii viitoare

Echipa România, te iubesc! revine săptămâna viitoare cu un nou sezon. Emisiunea prezentată de Cristian Leonte va fi difuzată de Pro TV, din 11 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 18.00.

Din echipa emisiunii de reportaje "România, te iubesc" mai fac parte Paula Herlo, Rareş Năstase, Anca Nastasi, Alex Dima şi Cosmin Savu. 

Publicitate

În materialele noului sezon se regăsesc, potrivit reprezentanţilor Pro TV, poveşti despre "situații absurde, personaje incredibile care se joacă cu viețile altora şi investiții fără cap".

"Ca de fiecare dată, corespondenții România, te iubesc! încearcă să identifice acele puncte sensibile, care, odată atinse, generează un tăvălug de acțiuni ce duc, de cele mai multe ori, la rezolvarea problemelor.

Nu puține au fost cazurile în care anchetele făcute de procurori au pornit de la cele ale corespondenților România, te iubesc!.

Eforturile echipei se concentrează pe dezvăluirea problemelor care ajung să cuprindă toată țara, pentru simplul motiv că sunt răspândite de un sistem ce pare că lucrează mai mult împotriva omului de rând", spun oficialii Pro TV.  

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Kanal D au zis la ei pe site ca emisiunea "Bravo, ai stil" a fost ieri pe locul 2. Deci pana acum erau pe 3-4, dupa Pro, Antena de au ajuns sa se mandreasca cu locul 2?

Trimite un comentariu