Skip to main content

VIDEO. TVR, gazda primei competiţii sportive internaţionale care se ţine într-un studio TV

 
Foto: prosport.ro
Foto: prosport.ro

PREMIERĂ. TVR a fost gazda primei competiţii sportive internaţionale care s-a desfăşurat într-un studiou de televiziune.

Publicitate

Televiziunea Română găzduieşte în studiourile câteva competiţii de tenis de masă internaţionale. Meciurile fac parte din Turneul de calificare la Campionatul European de tenis de masă.

Partidele de pe teren propriu disputate de Naţionalele feminine şi masculine de tenis de masă se vor desfăşura în incinta TVR şi vor fi transmise de canalele postului public.

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă şi Irina Ciobanu au fost primele sportive care au disputat o partidă internaţională într-un studio de televiziune. Ieri, echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat cu 3-0 împotriva reprezentativei Greciei.

Echipa masculină va debuta pe terenul amenajat în studioul TVR în faţa echipei Cehiei, pe 1 noiembrie.

Până la sfârşitul anului, echipele de seniori ale României vor disputa, în studioul TVR, alte trei meciuri în cadrul Turneului de calificare la Campionatul European, în faţa Olandei, Cehiei şi Turciei.

VIDEO. Ştire despre partidele de tenis de masă disputate în studiourile TVR

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loly Loly
    Sunt foarte curios daca imaginea care insoteste articolul a venit de la TVR sau ati primit-o de la vreun spectator? Este mult "prea profi"...
  • geo geo
    Bănuiesc că ”apludacii” din ”tribune” erau figuranții care se pregăteau pentru ” O dată în viață” ori angajații TVR scoși de la ”orele de producție”...

Trimite un comentariu

sus